Keli Zaferspor’da ikinci Sarı dönemi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2017 - 17:25, Güncelleme: 12.08.2017 - 17:25
 

Keli Zaferspor’da ikinci Sarı dönemi

Manisa 1. Amatör Küme ekiplerinden Keli Zaferspor, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden el sıkıştı.Manisa 1. Amatör Küme’de Salihli’yi temsil edecek olan ve transfer çalışmalarına devam eden Keli...
Manisa 1. Amatör Küme ekiplerinden Keli Zaferspor, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden el sıkıştı.Manisa 1. Amatör Küme’de Salihli’yi temsil edecek olan ve transfer çalışmalarına devam eden Keli Zaferspor’da, Teknik Direktör olarak Hakan Sarı ile yeniden anlaşma sağlandı. Sarı, bir kafede düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. İmzayı atan Sarı, hedeflerinin grubu şampiyon tamamlayıp, Keli Zaferspor’un ismini bir üst lig olan Süper Amatör Küme’ye yazdırmak olduğunu söyledi.Takımda geçen yıl Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden anlaşma sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Alim Teker, takım olarak hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu, bunu da yeni sezonda başarmak istediklerini söyledi. Teker, “Kulüp olarak geçtiğimiz sezon kaybettiğimiz şampiyonluk hedefine bu yıl ulaşarak, adımızı Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyoruz” dedi.
Manisa 1. Amatör Küme ekiplerinden Keli Zaferspor, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden el sıkıştı.Manisa 1. Amatör Küme’de Salihli’yi temsil edecek olan ve transfer çalışmalarına devam eden Keli...

Manisa 1. Amatör Küme ekiplerinden Keli Zaferspor, geçtiğimiz sezon Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden el sıkıştı.

Manisa 1. Amatör Küme’de Salihli’yi temsil edecek olan ve transfer çalışmalarına devam eden Keli Zaferspor’da, Teknik Direktör olarak Hakan Sarı ile yeniden anlaşma sağlandı. Sarı, bir kafede düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. İmzayı atan Sarı, hedeflerinin grubu şampiyon tamamlayıp, Keli Zaferspor’un ismini bir üst lig olan Süper Amatör Küme’ye yazdırmak olduğunu söyledi.

Takımda geçen yıl Teknik Direktör olarak görev yapan Hakan Sarı ile yeniden anlaşma sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Alim Teker, takım olarak hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu, bunu da yeni sezonda başarmak istediklerini söyledi. Teker, “Kulüp olarak geçtiğimiz sezon kaybettiğimiz şampiyonluk hedefine bu yıl ulaşarak, adımızı Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.