Kentsel dönüşümle okullar da yenilenecek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 12:14, Güncelleme: 28.09.2018 - 12:14
 

Kentsel dönüşümle okullar da yenilenecek

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. Projeye ilişkin süreç hızla ilerlerken; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte toplantı yapılarak...
Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. Projeye ilişkin süreç hızla ilerlerken; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte toplantı yapılarak okulların proje alanındaki yerleri hakkında bilgi verildi.Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm yapmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi, dönüşümün yapılacağı Laleli ve Mesir mahallelerinde bulunan tüm okulların müdürlerine kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül ve Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı tarafından Belediye Meclis Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şentürk, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Çengel ile Laleli ve Mesir mahallelerinde bulunan tüm okulların müdürleri katıldı. Kentsel dönüşümle birlikte okulların da yenileneceğini kaydeden Başkan Yardımcısı Mercül, projenin şu anda hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgi verdi. Yapılacak projeyle bölgenin ihtiyacına cevap verecek okulların inşa edileceğini dile getiren Mercül, şu anda sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirtti.
Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. Projeye ilişkin süreç hızla ilerlerken; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte toplantı yapılarak...

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. Projeye ilişkin süreç hızla ilerlerken; Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte toplantı yapılarak okulların proje alanındaki yerleri hakkında bilgi verildi.

Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm yapmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi, dönüşümün yapılacağı Laleli ve Mesir mahallelerinde bulunan tüm okulların müdürlerine kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül ve Kentsel Tasarım Müdürü Vacide Elmalı tarafından Belediye Meclis Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şentürk, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Çengel ile Laleli ve Mesir mahallelerinde bulunan tüm okulların müdürleri katıldı. Kentsel dönüşümle birlikte okulların da yenileneceğini kaydeden Başkan Yardımcısı Mercül, projenin şu anda hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgi verdi. Yapılacak projeyle bölgenin ihtiyacına cevap verecek okulların inşa edileceğini dile getiren Mercül, şu anda sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.