Kesintisiz su için çalışıyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 12:02, Güncelleme: 24.02.2017 - 12:02
 

Kesintisiz su için çalışıyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü sondaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 kilometre kolon borusu alımı gerçekleştirdi.Kurulduğu günden bu yana vatandaşların içme...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü sondaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 kilometre kolon borusu alımı gerçekleştirdi.Kurulduğu günden bu yana vatandaşların içme suyu sorunlarına birer birer neşter vuran MASKİ Genel Müdürlüğü, 2017 yılında sondajlarda kullanılacak kolon borularının alımını gerçekleştirdi.2015 ve 2016 yılları arasında açılan 117 sondaj kuyusuyla vatandaşların mağduriyetine son veren MASKİ, 2017 yılının planlamasındaki ihtiyaç duyduğu malzemelerin de tedarikini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapım ihalesine çıkılan 50 adet sondaj için malzeme alımları Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığının çıktığı ihale kapsamında kurum bünyesine katıldı. 20 kilometre kolon borusu, yapım ihalesine çıkılan sondajlarda kullanılacak olmasının yanı sıra kuyularda ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda ekiplerin anında müdahale etmesine de olanak verecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü sondaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 kilometre kolon borusu alımı gerçekleştirdi.Kurulduğu günden bu yana vatandaşların içme...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü sondaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 kilometre kolon borusu alımı gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden bu yana vatandaşların içme suyu sorunlarına birer birer neşter vuran MASKİ Genel Müdürlüğü, 2017 yılında sondajlarda kullanılacak kolon borularının alımını gerçekleştirdi.2015 ve 2016 yılları arasında açılan 117 sondaj kuyusuyla vatandaşların mağduriyetine son veren MASKİ, 2017 yılının planlamasındaki ihtiyaç duyduğu malzemelerin de tedarikini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapım ihalesine çıkılan 50 adet sondaj için malzeme alımları Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığının çıktığı ihale kapsamında kurum bünyesine katıldı. 20 kilometre kolon borusu, yapım ihalesine çıkılan sondajlarda kullanılacak olmasının yanı sıra kuyularda ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda ekiplerin anında müdahale etmesine de olanak verecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.