Kınık Mesire Alanına bakanlıktan onay

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2017 - 10:53, Güncelleme: 12.07.2017 - 10:53
 

Kınık Mesire Alanına bakanlıktan onay

Manisa’nın Selendi ilçesi Kınık Mahallesinde bulunan Kınık Mesire Alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından A tipi mesire alanı olarak kabul edildi.Selendi ilçesine bağlı Kınık Mesire alanı yıllardır orman alan olmasına rağmen...
Manisa’nın Selendi ilçesi Kınık Mahallesinde bulunan Kınık Mesire Alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından A tipi mesire alanı olarak kabul edildi.Selendi ilçesine bağlı Kınık Mesire alanı yıllardır orman alan olmasına rağmen yapılan düzenleme ile mesire alanı olarak dillendirilmiş ve bu amaçta kullanılmaya devam edilmişti. İlçe halkının yazın piknik alanı olarak kullandığı Selendi ilçesinin kuş bakışı görünümü ile İlçenin gayri resmi olarak mesire alanı olarak bilinen 5 hektarlık Kınık Tepesi piknik alanı yapılan yazışmaların ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığından A Tipi mesire alanı olarak onaylandı. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak mesire alanına dönüştürülecek olan alan ile ilgili açıklama yapan Selendi Orman işletme Şefi Orman Mühendisi Tolga Kıycı, "Selendi ilçemizin mesire alanı olarak kullanılan bu bölgeyi ilçe halkının hizmetine kazandırmak ve gerekli düzenlemelerin yapılması için bakanlığımıza yazmış olduğumuz yazımız kısa bir sürede olumlu gelmesi ile bölge müdürlüğümüz tarafından birkaç gün önce ihaleye çıkartılmak üzere tekrar Orman ve Su işleri Bakanlığımıza hazırlanan dosyamız gönderildi. Bu sürecin de birkaç ay gibi kısa bir sürede neticelenip ihaleye çıkartılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreç tamamlandıktan sonra burasının temiz, sağlıklı doğayla iç içe bir mesire alanı olarak ilçe halkının hizmetine kazandırılmış olması bizleri mutlu edecektir." dedi.
Manisa’nın Selendi ilçesi Kınık Mahallesinde bulunan Kınık Mesire Alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından A tipi mesire alanı olarak kabul edildi.Selendi ilçesine bağlı Kınık Mesire alanı yıllardır orman alan olmasına rağmen...

Manisa’nın Selendi ilçesi Kınık Mahallesinde bulunan Kınık Mesire Alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından A tipi mesire alanı olarak kabul edildi.

Selendi ilçesine bağlı Kınık Mesire alanı yıllardır orman alan olmasına rağmen yapılan düzenleme ile mesire alanı olarak dillendirilmiş ve bu amaçta kullanılmaya devam edilmişti. İlçe halkının yazın piknik alanı olarak kullandığı Selendi ilçesinin kuş bakışı görünümü ile İlçenin gayri resmi olarak mesire alanı olarak bilinen 5 hektarlık Kınık Tepesi piknik alanı yapılan yazışmaların ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığından A Tipi mesire alanı olarak onaylandı. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak mesire alanına dönüştürülecek olan alan ile ilgili açıklama yapan Selendi Orman işletme Şefi Orman Mühendisi Tolga Kıycı, "Selendi ilçemizin mesire alanı olarak kullanılan bu bölgeyi ilçe halkının hizmetine kazandırmak ve gerekli düzenlemelerin yapılması için bakanlığımıza yazmış olduğumuz yazımız kısa bir sürede olumlu gelmesi ile bölge müdürlüğümüz tarafından birkaç gün önce ihaleye çıkartılmak üzere tekrar Orman ve Su işleri Bakanlığımıza hazırlanan dosyamız gönderildi. Bu sürecin de birkaç ay gibi kısa bir sürede neticelenip ihaleye çıkartılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreç tamamlandıktan sonra burasının temiz, sağlıklı doğayla iç içe bir mesire alanı olarak ilçe halkının hizmetine kazandırılmış olması bizleri mutlu edecektir." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.