Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım’da atılacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 21.11.2016 - 14:34
 

Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım’da atılacak

Şehzadeler Belediyesinin seçim sözlerinden biri olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım Cumartesi günü atılacak. Pazar alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye’nin en güzel projelerinden...
Şehzadeler Belediyesinin seçim sözlerinden biri olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım Cumartesi günü atılacak. Pazar alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye’nin en güzel projelerinden biri olacak olan Kiraz Pazarında sadece kiraz değil, bölgede üretilen tüm meyvelerin üreticiler tarafından tüccarlara satılabileceğini söyledi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapılacak olan Kiraz Pazarı alanında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde Başkan Çelik’e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas da eşlik etti. Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Kiraz Pazarı alanında yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik 26 Kasım Cumartesi günü temel atma töreninin yapılacağını söyledi.Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın Ege Bölgesinin en güzel pazarlarından biri olacağını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Sancaklıbozköy Mahallemizde yapacağımız Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı alanında incelemelerde bulunuyoruz. Bu bölgedeki kiraz ve meyve üreticilerimiz için Ege’nin, belki de Türkiye’nin en modern, en güzel projesinin bu alanda hayata geçireceğiz. Sancaklıbozköy Kiraz Alım Merkezi sadece kiraz değil, bu bölgedeki çiftçilerimizin ürettiği bütün meyvelerinin Türkiye’nin en seçkin tüccarlarına satılabileceği bir pazar yeri olacak. Daha önce yerini belirlediğimiz ve yapım ihalesini yaptığımız alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nasip olursa 26 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da halkımızın katılımı ile Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temel atmasını yapacağız. Rabbim izin verirse de nisan ayı içerisinde de bu tesisimizin açılışını gerçekleştirip, üreticilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Seçim döneminde sözünü vermiş olduğumuz bir projemizi de bu vesile ile hayata geçirmiş olacağız. Şuan itibarı ile Kiraz Pazarımızın inşaat çalışmaları ile ilgili tüm çalışmalar yolunda gidiyor, sorunsuz bir şekilde çalışmalar sürüyor. Rabbim kazasız bir şekilde inşaat çalışmalarının tamamlanmasını nasip etsin.” dedi.
Şehzadeler Belediyesinin seçim sözlerinden biri olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım Cumartesi günü atılacak. Pazar alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye’nin en güzel projelerinden...
Şehzadeler Belediyesinin seçim sözlerinden biri olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temeli 26 Kasım Cumartesi günü atılacak. Pazar alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye’nin en güzel projelerinden biri olacak olan Kiraz Pazarında sadece kiraz değil, bölgede üretilen tüm meyvelerin üreticiler tarafından tüccarlara satılabileceğini söyledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapılacak olan Kiraz Pazarı alanında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde Başkan Çelik’e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas da eşlik etti. Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Kiraz Pazarı alanında yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik 26 Kasım Cumartesi günü temel atma töreninin yapılacağını söyledi.
Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın Ege Bölgesinin en güzel pazarlarından biri olacağını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Sancaklıbozköy Mahallemizde yapacağımız Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı alanında incelemelerde bulunuyoruz. Bu bölgedeki kiraz ve meyve üreticilerimiz için Ege’nin, belki de Türkiye’nin en modern, en güzel projesinin bu alanda hayata geçireceğiz. Sancaklıbozköy Kiraz Alım Merkezi sadece kiraz değil, bu bölgedeki çiftçilerimizin ürettiği bütün meyvelerinin Türkiye’nin en seçkin tüccarlarına satılabileceği bir pazar yeri olacak. Daha önce yerini belirlediğimiz ve yapım ihalesini yaptığımız alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nasip olursa 26 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da halkımızın katılımı ile Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temel atmasını yapacağız. Rabbim izin verirse de nisan ayı içerisinde de bu tesisimizin açılışını gerçekleştirip, üreticilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Seçim döneminde sözünü vermiş olduğumuz bir projemizi de bu vesile ile hayata geçirmiş olacağız. Şuan itibarı ile Kiraz Pazarımızın inşaat çalışmaları ile ilgili tüm çalışmalar yolunda gidiyor, sorunsuz bir şekilde çalışmalar sürüyor. Rabbim kazasız bir şekilde inşaat çalışmalarının tamamlanmasını nasip etsin.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.