Kırkağaç esnafından Özçetin’e güvenoyu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 13:10, Güncelleme: 12.03.2018 - 13:10
 

Kırkağaç esnafından Özçetin’e güvenoyu

Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olağan kongresinde iki adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Mehmet Özçetin kazandı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde 500 oy alan Mehmet Özçetin güven tazelerken diğer aday...
Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olağan kongresinde iki adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Mehmet Özçetin kazandı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde 500 oy alan Mehmet Özçetin güven tazelerken diğer aday İsmail Avcı ise 163 oy aldı.Kırkağaç Belediyesi Kapalı Pazaryeri Düğün Salonunda yapılan kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Kırkağaç Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aytanç, Kırkağaç Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Doğan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç ve çevre ilçelerin oda başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Olağan Kongrede divan heyeti Hasan Geriter, Adem Duman, Ali Doğan, Mehmet Aytanç ve Erdoğan Şener’den oluştu. Başkan adayları İsmail Avcı ve Mehmet Özçetin sırasıyla kısa birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi.665 esnafın oy kullandığı seçime katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmazken, kullanılan 665 oyun 2’si geçersiz sayıldı. Mehmet Özçetin’e 500, İsmail Avcı’ya ise 163 oy çıktı. 7 yıllık mevcut başkan Mehmet Özçetin, rakibine 337 oy fark atarak seçimi kazanırken, 4 yıl daha bu görevi sürdürme hakkı kazandı.Özçetin’in Yönetim Kurulunda Ömer Vardar, Recep Öçay, Ali Yeşilkaya, Bilal Tezcan, Volkan Aytanç, Süleyman Çiçeklikaya yer aldı.Kongre sonrası büyük sevinç yaşayan Özçetin tebrikleri kabul ederken, İHA kameralarına özel bir açıklama yaptı.Özçetin, “Bütün seçmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bize yeniden görev verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bundan sonra daha iyi hizmet vermeye çalışacağım. Şimdi yükümüz daha ağır. Biz 500, karşı tarafta 163 oy aldı. Fakat biz 500 oya bakmıyoruz kaybettiğimiz 163 adet oyu düşünüyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bunu görüşeceğiz. Bundan sonra daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Oy veren ve vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olağan kongresinde iki adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Mehmet Özçetin kazandı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde 500 oy alan Mehmet Özçetin güven tazelerken diğer aday...

Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olağan kongresinde iki adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Mehmet Özçetin kazandı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimde 500 oy alan Mehmet Özçetin güven tazelerken diğer aday İsmail Avcı ise 163 oy aldı.

Kırkağaç Belediyesi Kapalı Pazaryeri Düğün Salonunda yapılan kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Kırkağaç Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aytanç, Kırkağaç Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Doğan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç ve çevre ilçelerin oda başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Olağan Kongrede divan heyeti Hasan Geriter, Adem Duman, Ali Doğan, Mehmet Aytanç ve Erdoğan Şener’den oluştu. Başkan adayları İsmail Avcı ve Mehmet Özçetin sırasıyla kısa birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi.

665 esnafın oy kullandığı seçime katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmazken, kullanılan 665 oyun 2’si geçersiz sayıldı. Mehmet Özçetin’e 500, İsmail Avcı’ya ise 163 oy çıktı. 7 yıllık mevcut başkan Mehmet Özçetin, rakibine 337 oy fark atarak seçimi kazanırken, 4 yıl daha bu görevi sürdürme hakkı kazandı.

Özçetin’in Yönetim Kurulunda Ömer Vardar, Recep Öçay, Ali Yeşilkaya, Bilal Tezcan, Volkan Aytanç, Süleyman Çiçeklikaya yer aldı.

Kongre sonrası büyük sevinç yaşayan Özçetin tebrikleri kabul ederken, İHA kameralarına özel bir açıklama yaptı.

Özçetin, “Bütün seçmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bize yeniden görev verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bundan sonra daha iyi hizmet vermeye çalışacağım. Şimdi yükümüz daha ağır. Biz 500, karşı tarafta 163 oy aldı. Fakat biz 500 oya bakmıyoruz kaybettiğimiz 163 adet oyu düşünüyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bunu görüşeceğiz. Bundan sonra daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Oy veren ve vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.