Kırkağaçlı öğrenciler atıksu arıtma tesisini gezdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2018 - 16:29, Güncelleme: 13.02.2018 - 16:29
 

Kırkağaçlı öğrenciler atıksu arıtma tesisini gezdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinde Atatürk İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrenciler, atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi alma ve inceleme yapma imkanı...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinde Atatürk İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrenciler, atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi alma ve inceleme yapma imkanı buldular.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Manisalı öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, son olarak Kırkağaç Atatürk İlkokulu 7’inci sınıf öğrencilerini konuk etti. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personeli ve öğretmenleri ile birlikte tesisi gezdi. Atıksu arıtma sürecini yakından izleme fırsatı bulan çocuklar, tesisle ilgili sorularını yetkili personele yönlendirerek atıksu arıtımı hakkında bilgi sahibi oldu. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilimiz genelindeki faaliyetlerimiz hakkında çocuklarımızın ve gençlerimizin bilinçlenmesini önemsiyoruz. Bu çalışmaların ne için yapıldığı, ne gibi öneme sahip olduklarını onlara aktarabilmek hem bizler hem de onlar için değer taşıyor. Böylelikle bilgi birikimlerine katkı sağlayarak, çevre bilinci kazanmaları açısından da ortam hazırlıyoruz. Geleceğe dair adımlarımızı bu günden sağlam bir şekilde atabilmemiz için, çocuklarımızın her konudaki eğitimine ve bilinçlendirilmesine ekstra bir özen göstermemiz gerekmektedir. Biz de kurum olarak bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir memnuniyetle yerine getiriyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinde Atatürk İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrenciler, atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi alma ve inceleme yapma imkanı...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisinde Atatürk İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrenciler, atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi alma ve inceleme yapma imkanı buldular.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Manisalı öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, son olarak Kırkağaç Atatürk İlkokulu 7’inci sınıf öğrencilerini konuk etti. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personeli ve öğretmenleri ile birlikte tesisi gezdi. Atıksu arıtma sürecini yakından izleme fırsatı bulan çocuklar, tesisle ilgili sorularını yetkili personele yönlendirerek atıksu arıtımı hakkında bilgi sahibi oldu. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilimiz genelindeki faaliyetlerimiz hakkında çocuklarımızın ve gençlerimizin bilinçlenmesini önemsiyoruz. Bu çalışmaların ne için yapıldığı, ne gibi öneme sahip olduklarını onlara aktarabilmek hem bizler hem de onlar için değer taşıyor. Böylelikle bilgi birikimlerine katkı sağlayarak, çevre bilinci kazanmaları açısından da ortam hazırlıyoruz. Geleceğe dair adımlarımızı bu günden sağlam bir şekilde atabilmemiz için, çocuklarımızın her konudaki eğitimine ve bilinçlendirilmesine ekstra bir özen göstermemiz gerekmektedir. Biz de kurum olarak bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir memnuniyetle yerine getiriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.