Kırsal kalkınma için çalışmalar aralıksız sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 14:12, Güncelleme: 27.02.2017 - 14:12
 

Kırsal kalkınma için çalışmalar aralıksız sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yerelde kırsal kalkınma toplantılarına Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde toplantılar düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Manisalı üreticiye...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yerelde kırsal kalkınma toplantılarına Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde toplantılar düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Manisalı üreticiye sağladığı desteğin yanı sıra ilçelerdeki kırsal kalkınmaya destek sağlayan kurumlarla da işbirliği sağlamak amacıyla toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde görev yapan kurumların temsilcileriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Özellikle Manisa’nın kırsal kesimlerinde üreticinin bilgilendirilmesi ve Büyükşehir Belediyesinin vereceği destekler açısından toplantıların önemli olduğuna dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarım şehri Manisa’yı imkanlar ölçüsünde kalkındırmaya devam edeceklerini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yerelde kırsal kalkınma toplantılarına Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde toplantılar düzenledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Manisalı üreticiye...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yerelde kırsal kalkınma toplantılarına Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde toplantılar düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Manisalı üreticiye sağladığı desteğin yanı sıra ilçelerdeki kırsal kalkınmaya destek sağlayan kurumlarla da işbirliği sağlamak amacıyla toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Soma, Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinde görev yapan kurumların temsilcileriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Özellikle Manisa’nın kırsal kesimlerinde üreticinin bilgilendirilmesi ve Büyükşehir Belediyesinin vereceği destekler açısından toplantıların önemli olduğuna dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarım şehri Manisa’yı imkanlar ölçüsünde kalkındırmaya devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.