Kısa film kulübünün ilk filmi seyirciyle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 10:43, Güncelleme: 18.11.2016 - 10:43
 

Kısa film kulübünün ilk filmi seyirciyle buluştu

Salihli Belediyesi bünyesinde açılan Kısa Film Kulübünde eğitim alan kursiyerler, ilk filmlerini seyircilerle buluşturdu.Kısa Film Kulübüne katılan 20 kursiyerin büyük bir özenle hazırladığı ve konusu Salihli Belediyesi tarafından restore...
Salihli Belediyesi bünyesinde açılan Kısa Film Kulübünde eğitim alan kursiyerler, ilk filmlerini seyircilerle buluşturdu.Kısa Film Kulübüne katılan 20 kursiyerin büyük bir özenle hazırladığı ve konusu Salihli Belediyesi tarafından restore edilen Kent Müzesinde geçen “Müdire Hanım” isimli film Kipa Aile Kulübünde gösterildi. İzleyenlerden büyük beğeni gören film gösterimine, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kısa Film Kulübü üyeleri, aileleri ve vatandaşlar katıldı.Salihli Belediyesi’nin düzenlediği Kısa Film Kulübüne katılarak ilk filmlerini çeken kursiyerlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Karaoğlu, “Belediyelerin görevleri arasında sadece temizlik, yol ve park çalışmaları yoktur. Kültür ve sanat faaliyetlerine de belediyeler sahip çıkarak destek olmalıdır. Salihli Belediyesi olarak 7’den 77’ye her yaşa hitap eden kurslar düzenliyoruz. Bu tür çalışmalar ve etkinlikler, Salihli’mizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılmaya devam edecektir.” dedi.Konuşmanın ardından ilk kısa filmlerini seyircilerle buluşturan Kısa Film Kulübü üyelerine, Belediye Başkan Yardımcıları Şenkaya ve Karaoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.
Salihli Belediyesi bünyesinde açılan Kısa Film Kulübünde eğitim alan kursiyerler, ilk filmlerini seyircilerle buluşturdu.Kısa Film Kulübüne katılan 20 kursiyerin büyük bir özenle hazırladığı ve konusu Salihli Belediyesi tarafından restore...
Salihli Belediyesi bünyesinde açılan Kısa Film Kulübünde eğitim alan kursiyerler, ilk filmlerini seyircilerle buluşturdu.
Kısa Film Kulübüne katılan 20 kursiyerin büyük bir özenle hazırladığı ve konusu Salihli Belediyesi tarafından restore edilen Kent Müzesinde geçen “Müdire Hanım” isimli film Kipa Aile Kulübünde gösterildi. İzleyenlerden büyük beğeni gören film gösterimine, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kısa Film Kulübü üyeleri, aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Salihli Belediyesi’nin düzenlediği Kısa Film Kulübüne katılarak ilk filmlerini çeken kursiyerlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Karaoğlu, “Belediyelerin görevleri arasında sadece temizlik, yol ve park çalışmaları yoktur. Kültür ve sanat faaliyetlerine de belediyeler sahip çıkarak destek olmalıdır. Salihli Belediyesi olarak 7’den 77’ye her yaşa hitap eden kurslar düzenliyoruz. Bu tür çalışmalar ve etkinlikler, Salihli’mizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılmaya devam edecektir.” dedi.
Konuşmanın ardından ilk kısa filmlerini seyircilerle buluşturan Kısa Film Kulübü üyelerine, Belediye Başkan Yardımcıları Şenkaya ve Karaoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.