Kocaiskan’da kilit parke taşı döşemesi devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2017 - 14:41, Güncelleme: 08.07.2017 - 14:41
 

Kocaiskan’da kilit parke taşı döşemesi devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kocaiskan Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.Manisa genelinde yolların daha...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kocaiskan Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.Manisa genelinde yolların daha sağlıklı ve kalitesi hizmet vermesi için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Kocaiskan Mahallesinde kilit parke kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları Kocaiskan Mahallesinde başladı. Vatandaşlarımızın yol sorunu çekmemeleri açısından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kırkağaç’ta sokaklar artık modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.Duman, kilit parke döşeme çalışmalarını incelemesinin ardından mahalle sakinleriyle biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar mahallelerine olan hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kocaiskan Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.Manisa genelinde yolların daha...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kocaiskan Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.

Manisa genelinde yolların daha sağlıklı ve kalitesi hizmet vermesi için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Kocaiskan Mahallesinde kilit parke kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları Kocaiskan Mahallesinde başladı. Vatandaşlarımızın yol sorunu çekmemeleri açısından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kırkağaç’ta sokaklar artık modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.

Duman, kilit parke döşeme çalışmalarını incelemesinin ardından mahalle sakinleriyle biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar mahallelerine olan hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.