Kompozisyon yarışmasının birincisi Kula’dan

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 15:36, Güncelleme: 13.06.2019 - 15:36
 

Kompozisyon yarışmasının birincisi Kula’dan

GENÇ MEMUR-SEN TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN 'BİR BİLENLE BİLGE NESİL' PROJESİNİN SENE SONU PROGRAMI VE ÖDÜL TÖRENİ MANİSA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROJE KAPSAMINDA DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA KULA BEKİR SACİDE KELEŞOĞLU ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ÖĞRENCİSİ NURTEN GÜR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI.
Genç Memur-Sen tarafından yürütülen ’Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesinin sene sonu programı ve ödül töreni Manisa’da gerçekleştirildi. Proje kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten Gür birincilik ödülünü kazandı. Memur-Sen’in gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen’in Türkiye genelinde devam ettirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi Manisa’da da hayata geçirildi. Proje kapsamında Manisa’da birinci olan Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten Gür birincilik ödülünü aldı. Yazar Mustafa Kutlu’nun “Ya Tahammül Ya Sefer” isimli kitabı ile ilgili olarak yapılan kompozisyon yarışmasında, Manisa il birincisi olan Kulalı öğrenciye, ödül töreninde Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Şube Müdürü İsa ekiz ve öğretmenleri de eşlik etti. Öğrencinin başarısından dolayı tebrik eden Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, “Projede ödül kazanan öğrencimizi tebrik ediyoruz. İki yıldır devam eden projemiz kapsamında bu yıl ilçemizde 100 öğrenci ve 10 rehber öğretmen eşliğinde Eğitim Bir-Sen tarafından temin edilen kitapları okuyarak kritiklerini yaptılar. Ayrıca öğrencilerimiz kitapların yazarları ile gerçekleştirilen konferanslarla kitap yazar buluşmalarına da katıldılar. Tüm gençler okudukları kitaplarla ilgili kompozisyonlar yazarak İl genelindeki yarışmaya katıldılar. Dereceye giren gençler ise bugün ki program da ödüllendirildi” ifadelerini kullandı. Manisa’da düzenlenen ödül törenine, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Manisa Memur-Sen Başkanı Mustafa Irgat, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Genç Memur-Sen İl Başkanı Orhan Güzel, ilçe temsilcileri, STK yöneticileri, ’Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi rehber öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
GENÇ MEMUR-SEN TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN 'BİR BİLENLE BİLGE NESİL' PROJESİNİN SENE SONU PROGRAMI VE ÖDÜL TÖRENİ MANİSA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROJE KAPSAMINDA DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA KULA BEKİR SACİDE KELEŞOĞLU ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ÖĞRENCİSİ NURTEN GÜR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI.

Genç Memur-Sen tarafından yürütülen ’Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesinin sene sonu programı ve ödül töreni Manisa’da gerçekleştirildi. Proje kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten Gür birincilik ödülünü kazandı.

Memur-Sen’in gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen’in Türkiye genelinde devam ettirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi Manisa’da da hayata geçirildi. Proje kapsamında Manisa’da birinci olan Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten Gür birincilik ödülünü aldı. Yazar Mustafa Kutlu’nun “Ya Tahammül Ya Sefer” isimli kitabı ile ilgili olarak yapılan kompozisyon yarışmasında, Manisa il birincisi olan Kulalı öğrenciye, ödül töreninde Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Şube Müdürü İsa ekiz ve öğretmenleri de eşlik etti. Öğrencinin başarısından dolayı tebrik eden Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, “Projede ödül kazanan öğrencimizi tebrik ediyoruz. İki yıldır devam eden projemiz kapsamında bu yıl ilçemizde 100 öğrenci ve 10 rehber öğretmen eşliğinde Eğitim Bir-Sen tarafından temin edilen kitapları okuyarak kritiklerini yaptılar. Ayrıca öğrencilerimiz kitapların yazarları ile gerçekleştirilen konferanslarla kitap yazar buluşmalarına da katıldılar. Tüm gençler okudukları kitaplarla ilgili kompozisyonlar yazarak İl genelindeki yarışmaya katıldılar. Dereceye giren gençler ise bugün ki program da ödüllendirildi” ifadelerini kullandı.

Manisa’da düzenlenen ödül törenine, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Manisa Memur-Sen Başkanı Mustafa Irgat, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Genç Memur-Sen İl Başkanı Orhan Güzel, ilçe temsilcileri, STK yöneticileri, ’Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi rehber öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.