Köprübaşı şirinler ile güldü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 13:01, Güncelleme: 28.11.2016 - 13:01
 

Köprübaşı şirinler ile güldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı “Şirinler” adlı oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu. Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı’nın yazdığı, Mertcan Üreten’in uyarladığı ve Batuhan Nil’in yönettiği oyuna, minikler yoğun ilgi gösterdi. Oyunda doğa sevgisi, arkadaşlık ve paylaşmanın önemi vurgulandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Şirinler adlı çocuk oyunumuz çok beğenildi. Köprübaşılı minik izleyicilerimiz oyunumuza yoğun ilgi gösterdi. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı “Şirinler” adlı oyununu Köprübaşılı minik izleyicileri ile buluşturdu. Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı’nın yazdığı, Mertcan Üreten’in uyarladığı ve Batuhan Nil’in yönettiği oyuna, minikler yoğun ilgi gösterdi. Oyunda doğa sevgisi, arkadaşlık ve paylaşmanın önemi vurgulandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Şirinler adlı çocuk oyunumuz çok beğenildi. Köprübaşılı minik izleyicilerimiz oyunumuza yoğun ilgi gösterdi. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.