Kula-Denizli Hareketlilik Projesi devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 11:25, Güncelleme: 24.11.2016 - 11:25
 

Kula-Denizli Hareketlilik Projesi devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu ’Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz’ Projesi kapsamında Kula Gençlik Merkezi üyesi 14-17 yaş aralığındaki 38 kız öğrenci Kula-Denizli Hareketlilik Projesine katıldı.Proje kapsamında...
Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu ’Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz’ Projesi kapsamında Kula Gençlik Merkezi üyesi 14-17 yaş aralığındaki 38 kız öğrenci Kula-Denizli Hareketlilik Projesine katıldı.Proje kapsamında Kula’dan Denizli’ye giden kız öğrenciler Denizli’de Hierapolis antik kenti, Pamukkale Travertenleri, Karahayıt, tarihi Kaleiçi Çarşısı ve Servergazi Türbesini rehber eşliğinde ziyaret ederek, Denizli’nin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme fırsatı buldu.Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik Lideri Sergül Şentürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu tamamen ücretsiz olan projenin amacı gençlerin yakın çevresindeki tarihi ve kültürel değerlerin farkına vararak buraların önemini keşfetmek, aynı zamanda da gezerken öğrenmek, yeni arkadaşlıklar edinmek, hem kültürel hem de sosyal açıdan gençlerin gelişimini sağlamak. Daha önce gençlik merkezimiz tarafından erkeklerden oluşan 39 kişilik bir grupla Denizli’ye gezi düzenlemiştik." dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu ’Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz’ Projesi kapsamında Kula Gençlik Merkezi üyesi 14-17 yaş aralığındaki 38 kız öğrenci Kula-Denizli Hareketlilik Projesine katıldı.Proje kapsamında...
Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu ’Şehirler, Kültürler ve Yörelerimiz’ Projesi kapsamında Kula Gençlik Merkezi üyesi 14-17 yaş aralığındaki 38 kız öğrenci Kula-Denizli Hareketlilik Projesine katıldı.
Proje kapsamında Kula’dan Denizli’ye giden kız öğrenciler Denizli’de Hierapolis antik kenti, Pamukkale Travertenleri, Karahayıt, tarihi Kaleiçi Çarşısı ve Servergazi Türbesini rehber eşliğinde ziyaret ederek, Denizli’nin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme fırsatı buldu.
Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik Lideri Sergül Şentürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu tamamen ücretsiz olan projenin amacı gençlerin yakın çevresindeki tarihi ve kültürel değerlerin farkına vararak buraların önemini keşfetmek, aynı zamanda da gezerken öğrenmek, yeni arkadaşlıklar edinmek, hem kültürel hem de sosyal açıdan gençlerin gelişimini sağlamak. Daha önce gençlik merkezimiz tarafından erkeklerden oluşan 39 kişilik bir grupla Denizli’ye gezi düzenlemiştik." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.