Kula Devlet Hastanesinin eksik kadroları tamamlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2019 - 16:12, Güncelleme: 07.05.2019 - 16:12
 

Kula Devlet Hastanesinin eksik kadroları tamamlanıyor

Uzun süredir Kulak Burun Boğaz uzmanının bulunmadığı Kula Devlet Hastanesine yapılan atamayla KBB Uzmanı Dr. Kasım Özcan göreve başladı.Kula Devlet Hastanesinde uzun zamandır eksik olan branşlara atamalar devam ediyor. Son olarak nisan ayı...
Uzun süredir Kulak Burun Boğaz uzmanının bulunmadığı Kula Devlet Hastanesine yapılan atamayla KBB Uzmanı Dr. Kasım Özcan göreve başladı.Kula Devlet Hastanesinde uzun zamandır eksik olan branşlara atamalar devam ediyor. Son olarak nisan ayı içerisinde Genel Cerrahi ve Dahiliye branşlarına atamalar yapılarak göreve başlayan uzman doktorların ardından, uzun süredir eksik olan Kulak Burun Boğaz branşında da atama yapıldı. 2019/1 sayılı açıktan atama kurası ile Kula Devlet Hastanesine atanan Kulak Burun Boğaz uzmanı Uzm. Dr. Kasım Özcan, göreve başladı.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan ve ihtisasını da aynı fakültede yapan Uzm. Dr. Kasım Özcan, uzun süre Salihli Devlet Hastanesi KBB bölümünde çalıştıktan sonra, Salihli’de kendisine özel muayenehane açtı. Bir süre de özel muayenehanesinde hizmet veren Uzm. Dr. Özcan, 2019/1 sayılı açıktan atama kurası ile Kula’ya gelerek göreve başladı.Uzm. Dr. Kasım Özcan’ın Kulak Burun Boğaz branşında göreve başlamasıyla devlet hastanesindeki önemli eksikliklerden birinin daha giderildiğini belirten Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Onur Kahya, Uzm. Dr. Kasım Özcan’ın hafta içi her gün hasta kabulü yapacağını hatırlattı. Yeni KBB uzmanının göreve başlamasıyla Kula Devlet Hastanesi’nin sağlık alanındaki kalitesinin arttığını dile getiren Başhekim Kahya, yeni devlet hastanesi inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Kulalılara tam donanımlı sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.
Uzun süredir Kulak Burun Boğaz uzmanının bulunmadığı Kula Devlet Hastanesine yapılan atamayla KBB Uzmanı Dr. Kasım Özcan göreve başladı.Kula Devlet Hastanesinde uzun zamandır eksik olan branşlara atamalar devam ediyor. Son olarak nisan ayı...

Uzun süredir Kulak Burun Boğaz uzmanının bulunmadığı Kula Devlet Hastanesine yapılan atamayla KBB Uzmanı Dr. Kasım Özcan göreve başladı.

Kula Devlet Hastanesinde uzun zamandır eksik olan branşlara atamalar devam ediyor. Son olarak nisan ayı içerisinde Genel Cerrahi ve Dahiliye branşlarına atamalar yapılarak göreve başlayan uzman doktorların ardından, uzun süredir eksik olan Kulak Burun Boğaz branşında da atama yapıldı. 2019/1 sayılı açıktan atama kurası ile Kula Devlet Hastanesine atanan Kulak Burun Boğaz uzmanı Uzm. Dr. Kasım Özcan, göreve başladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan ve ihtisasını da aynı fakültede yapan Uzm. Dr. Kasım Özcan, uzun süre Salihli Devlet Hastanesi KBB bölümünde çalıştıktan sonra, Salihli’de kendisine özel muayenehane açtı. Bir süre de özel muayenehanesinde hizmet veren Uzm. Dr. Özcan, 2019/1 sayılı açıktan atama kurası ile Kula’ya gelerek göreve başladı.

Uzm. Dr. Kasım Özcan’ın Kulak Burun Boğaz branşında göreve başlamasıyla devlet hastanesindeki önemli eksikliklerden birinin daha giderildiğini belirten Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Onur Kahya, Uzm. Dr. Kasım Özcan’ın hafta içi her gün hasta kabulü yapacağını hatırlattı. Yeni KBB uzmanının göreve başlamasıyla Kula Devlet Hastanesi’nin sağlık alanındaki kalitesinin arttığını dile getiren Başhekim Kahya, yeni devlet hastanesi inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Kulalılara tam donanımlı sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.