Kula Masterler futbol takımı hazırlık maçlarına devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2016 - 14:37, Güncelleme: 25.10.2016 - 14:37
 

Kula Masterler futbol takımı hazırlık maçlarına devam ediyor

Kula Masterler’in Hazırlık Maçları Devam Ediyor
Kula Şehit Nedim Erbay Futbol sahasında oynanan hazırlık maçında Kula Masterler futbol takımı Saruhanlı Veteranlar futbol takımı ile 2-2 berabere kaldı.Manisa’nın Kula ilçesinde yeni kurulan Kula Masterler futbol takımı hazırlık maçlarına devam ediyor. Kendi evinde Saruhanlı Veteranlar ile karşılaşan Kula Masterler takımı sahada 2-2 eşitlikle ayrıldı. Centilmenliğin ve dostluğun ön plana çıktığı hazırlık maçı öncesinde uzun yıllar önce bir arada futbol oynayan sporcular hasret giderdi.Masterler Takım Hocası Erdal Demiray güzel bir hazırlık maçı yaptıklarını ifade ederek, “Güzel bir günde arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek herkesin keyif aldığı mükemmel bir karşılaşma oynadık. Kazanma olgusundan uzak, kaybedeni olmayan bir dostluk maçını ortaya koyduk. Bu güzelim tablonun oluşmasında emeği geçen tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Kula Masterler’in Hazırlık Maçları Devam Ediyor
Kula Şehit Nedim Erbay Futbol sahasında oynanan hazırlık maçında Kula Masterler futbol takımı Saruhanlı Veteranlar futbol takımı ile 2-2 berabere kaldı.
Manisa’nın Kula ilçesinde yeni kurulan Kula Masterler futbol takımı hazırlık maçlarına devam ediyor. Kendi evinde Saruhanlı Veteranlar ile karşılaşan Kula Masterler takımı sahada 2-2 eşitlikle ayrıldı. Centilmenliğin ve dostluğun ön plana çıktığı hazırlık maçı öncesinde uzun yıllar önce bir arada futbol oynayan sporcular hasret giderdi.
Masterler Takım Hocası Erdal Demiray güzel bir hazırlık maçı yaptıklarını ifade ederek, “Güzel bir günde arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek herkesin keyif aldığı mükemmel bir karşılaşma oynadık. Kazanma olgusundan uzak, kaybedeni olmayan bir dostluk maçını ortaya koyduk. Bu güzelim tablonun oluşmasında emeği geçen tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.