Kula masterler ikinci maçında galip

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 10:43, Güncelleme: 08.11.2016 - 10:43
 

Kula masterler ikinci maçında galip

Ege Masterler Futbol Federasyonunun Düzenlemiş Olduğu 50 Takım Ve 4 Gruptan Oluşan, Ege Bölgesi Masterler Liginin İkinci Haftasında Ege Üniversitesi Çalişanlari Masterler Takımı İle Karşılaşan Kula Masterler İzmir Deplasmanından Galibiyetle Ayrıldı.
Ege Masterler Futbol Federasyonunun düzenlemiş olduğu 50 Takım ve 4 Gruptan oluşan, Ege Bölgesi Masterler Liginin ikinci haftasında Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Takımı ile karşılaşan Kula Masterler İzmir deplasmanından galibiyetle ayrıldı.Ege Üniversitesi Çalışanları masterler takımı ile Ege Üniversitesi stadında oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Kula Masterler oyunun üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın 11. dakikasında Kula Kaymakamı Murat Güven’in asisti ile Mustafa Esenlibınar ceza sahasında topla buluştu ve vuruşunu yaparak Kula’yı Ege ünüversitesi Çalısanları karşısında 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yirmi dakikasında bulunan üç golle ilk yarı 3-0 önde kapatan Kula Masterler ikinci yarıda bulduğu golle de maçı 4-0 bitirdi.Maçtan sonra takımın hocası Erdal Demiray yaptığı açıklamada “İyi bir takımımız var. Tecrübe kazandıkça daha da iyi oynayacağız. Bu yönde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız bu güzide ligde Kula’yı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.
Ege Masterler Futbol Federasyonunun Düzenlemiş Olduğu 50 Takım Ve 4 Gruptan Oluşan, Ege Bölgesi Masterler Liginin İkinci Haftasında Ege Üniversitesi Çalişanlari Masterler Takımı İle Karşılaşan Kula Masterler İzmir Deplasmanından Galibiyetle Ayrıldı.
Ege Masterler Futbol Federasyonunun düzenlemiş olduğu 50 Takım ve 4 Gruptan oluşan, Ege Bölgesi Masterler Liginin ikinci haftasında Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Takımı ile karşılaşan Kula Masterler İzmir deplasmanından galibiyetle ayrıldı.
Ege Üniversitesi Çalışanları masterler takımı ile Ege Üniversitesi stadında oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Kula Masterler oyunun üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın 11. dakikasında Kula Kaymakamı Murat Güven’in asisti ile Mustafa Esenlibınar ceza sahasında topla buluştu ve vuruşunu yaparak Kula’yı Ege ünüversitesi Çalısanları karşısında 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yirmi dakikasında bulunan üç golle ilk yarı 3-0 önde kapatan Kula Masterler ikinci yarıda bulduğu golle de maçı 4-0 bitirdi.
Maçtan sonra takımın hocası Erdal Demiray yaptığı açıklamada “İyi bir takımımız var. Tecrübe kazandıkça daha da iyi oynayacağız. Bu yönde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız bu güzide ligde Kula’yı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.