Kula Masterler’dan dört gollü galibiyet

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 11:34, Güncelleme: 06.12.2016 - 11:34
 

Kula Masterler’dan dört gollü galibiyet

Ege Masterler Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin 5. haftasında Kula Masterler, Balıkesir deplasmanından galibiyetle döndü.Balıkesir Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde oynanan...
Ege Masterler Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin 5. haftasında Kula Masterler, Balıkesir deplasmanından galibiyetle döndü.Balıkesir Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Balıkesir Masterler takımının 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya üstün başlayan Kula Masterler maçın 60. dakikasında Hüseyin Ali Karan’ın uzaktan attığı golle beraberliği yakaladı. Üstünlüğü bu dakikadan itibaren ele geçiren Kulalı Masterler, 10 dakika içerisinde Hüseyin Ali Karan’ın ayağından bulduğu gollerle 4-1 öne geçti. Maçın son dakikasında Balıkesir Masterler 1 gol bulunca maç 4-2 Kula Masterler’in 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.Maçtan sonra Kul Masterler’in Teknik sorumlusu Erdal Demiray yaptığı açıklamada, “Kula Masterler olarak iyi bir takım oluşturduk Yeni olmamıza rağmen takım içindeki dostluğun ve beraberliğin olması bizi bu galibiyetlere taşıyor. Balıkesir Masterler takımına bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Balıkesir takımı bu maça kadar namağluptu. Bu galibiyette emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız bu güzide ligde Kula’yı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.
Ege Masterler Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin 5. haftasında Kula Masterler, Balıkesir deplasmanından galibiyetle döndü.Balıkesir Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde oynanan...
Ege Masterler Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin 5. haftasında Kula Masterler, Balıkesir deplasmanından galibiyetle döndü.
Balıkesir Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Balıkesir Masterler takımının 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya üstün başlayan Kula Masterler maçın 60. dakikasında Hüseyin Ali Karan’ın uzaktan attığı golle beraberliği yakaladı. Üstünlüğü bu dakikadan itibaren ele geçiren Kulalı Masterler, 10 dakika içerisinde Hüseyin Ali Karan’ın ayağından bulduğu gollerle 4-1 öne geçti. Maçın son dakikasında Balıkesir Masterler 1 gol bulunca maç 4-2 Kula Masterler’in 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.
Maçtan sonra Kul Masterler’in Teknik sorumlusu Erdal Demiray yaptığı açıklamada, “Kula Masterler olarak iyi bir takım oluşturduk Yeni olmamıza rağmen takım içindeki dostluğun ve beraberliğin olması bizi bu galibiyetlere taşıyor. Balıkesir Masterler takımına bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Balıkesir takımı bu maça kadar namağluptu. Bu galibiyette emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız bu güzide ligde Kula’yı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.