Kula Selendi açılışı bekliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 15:38, Güncelleme: 17.11.2016 - 15:38
 

Kula Selendi açılışı bekliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. 42 kilometrelik yolun tamamı asfaltlandı ve iki ilçe arasındaki zorlu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. 42 kilometrelik yolun tamamı asfaltlandı ve iki ilçe arasındaki zorlu ulaşım artık kolay bir hale geldi. Yol üzerindeki mahallelerde yaşayan vatandaşlar ömürlerinde böyle bir hizmetin görülmediğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve açılışa hazır hale geldi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan çalışmalar tamamlandığını ve yol çizgilerinin çizildiğini belirtti. Demir, “Ekiplerimiz hem Selendi, hem de Kula tarafından çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı ve yol modern bir hale geldi. Artık ulaşım konusunda bir sorun yaşanmayacak. Bu yol ile ilgili halkımızın yoğun talebi vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda eski ve kötü durumda olan bu yol yenilendi. Yol çizgileri de çiziliyor. Yıllardır kötü durumda olan bu yol artık ulaşım açısından da bir sorun teşkil etmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, açılışlar kapsamında buraya ziyaret gerçekleştirecek ve yolun açılışını yapacak” diye konuştu.Büyükşehir Belediyesi’nin 42 kilometrelik yolda yaptığı yenileme çalışmaları yol üzerinde bulunan mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar, “Biz hayatta bu yolun yapılacağına inanmazdık. Hayaller gerçek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti Kula’da Selendi’de unutmaz” ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. 42 kilometrelik yolun tamamı asfaltlandı ve iki ilçe arasındaki zorlu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. 42 kilometrelik yolun tamamı asfaltlandı ve iki ilçe arasındaki zorlu ulaşım artık kolay bir hale geldi. Yol üzerindeki mahallelerde yaşayan vatandaşlar ömürlerinde böyle bir hizmetin görülmediğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve açılışa hazır hale geldi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan çalışmalar tamamlandığını ve yol çizgilerinin çizildiğini belirtti. Demir, “Ekiplerimiz hem Selendi, hem de Kula tarafından çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı ve yol modern bir hale geldi. Artık ulaşım konusunda bir sorun yaşanmayacak. Bu yol ile ilgili halkımızın yoğun talebi vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda eski ve kötü durumda olan bu yol yenilendi. Yol çizgileri de çiziliyor. Yıllardır kötü durumda olan bu yol artık ulaşım açısından da bir sorun teşkil etmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, açılışlar kapsamında buraya ziyaret gerçekleştirecek ve yolun açılışını yapacak” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin 42 kilometrelik yolda yaptığı yenileme çalışmaları yol üzerinde bulunan mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar, “Biz hayatta bu yolun yapılacağına inanmazdık. Hayaller gerçek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti Kula’da Selendi’de unutmaz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.