Kula Süt Üreticileri Birliği’nden ithal gebe düve projesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 13:59, Güncelleme: 15.11.2016 - 13:59
 

Kula Süt Üreticileri Birliği’nden ithal gebe düve projesi

Manisa’nın Kula ilçesinde Süt Üreticileri Birliği tarafından birlik üyelerine ithal Simental ırkı gebe düve dağıtılması amacıyla proje hazırlandı.Konuyla ilgili Kula Süt Üreticileri Birliği hizmet binasında yapılan toplantıda Birlik...
Manisa’nın Kula ilçesinde Süt Üreticileri Birliği tarafından birlik üyelerine ithal Simental ırkı gebe düve dağıtılması amacıyla proje hazırlandı.Konuyla ilgili Kula Süt Üreticileri Birliği hizmet binasında yapılan toplantıda Birlik Başkanı Harun Uysal, hazırlanan proje kapsamında Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden teknik destek aldıklarını, Ziraat Bankası Kula Şube Müdürü ile de fikir alışverişinde bulunarak projeyi hazırladıklarını söyledi. Projeyle kişi başına en az 10 baş olmak üzere, 2 yıl ödemesiz 5 yıl taksitle hayvan ithal edilebileceği ve faizsiz kredi kullandırılacağı belirtildi. 21 Kasım 2016 tarihine kadar müracaatların yapılması gerektiğini aktaran Süt Üreticileri Birliği Başkanı Uysal, "Bakanlık süt hayvanı ithaline izin veriyor. Süt Üreticileri Birliği olarak üyelerimiz için proje üretiyoruz. Simental gebe düve ithalatı yapmak için görüşmelerimizi yaptık. Üyelerimizden ön talep topluyoruz. Gelen talep üzerine gebe düve ithal edeceğiz. Ülkemiz hayvancılığına uygun olan Simental hayvanları meralarda beslenmeye ve ülke şartlarına uygun. Yüksek süt üretimi bakımından çok önemli olan bu projemiz kısa sürede tamamlanacak” şeklinde konuştu.
Manisa’nın Kula ilçesinde Süt Üreticileri Birliği tarafından birlik üyelerine ithal Simental ırkı gebe düve dağıtılması amacıyla proje hazırlandı.Konuyla ilgili Kula Süt Üreticileri Birliği hizmet binasında yapılan toplantıda Birlik...
Manisa’nın Kula ilçesinde Süt Üreticileri Birliği tarafından birlik üyelerine ithal Simental ırkı gebe düve dağıtılması amacıyla proje hazırlandı.
Konuyla ilgili Kula Süt Üreticileri Birliği hizmet binasında yapılan toplantıda Birlik Başkanı Harun Uysal, hazırlanan proje kapsamında Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden teknik destek aldıklarını, Ziraat Bankası Kula Şube Müdürü ile de fikir alışverişinde bulunarak projeyi hazırladıklarını söyledi. Projeyle kişi başına en az 10 baş olmak üzere, 2 yıl ödemesiz 5 yıl taksitle hayvan ithal edilebileceği ve faizsiz kredi kullandırılacağı belirtildi. 21 Kasım 2016 tarihine kadar müracaatların yapılması gerektiğini aktaran Süt Üreticileri Birliği Başkanı Uysal, "Bakanlık süt hayvanı ithaline izin veriyor. Süt Üreticileri Birliği olarak üyelerimiz için proje üretiyoruz. Simental gebe düve ithalatı yapmak için görüşmelerimizi yaptık. Üyelerimizden ön talep topluyoruz. Gelen talep üzerine gebe düve ithal edeceğiz. Ülkemiz hayvancılığına uygun olan Simental hayvanları meralarda beslenmeye ve ülke şartlarına uygun. Yüksek süt üretimi bakımından çok önemli olan bu projemiz kısa sürede tamamlanacak” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.