Kula’da Ramazan pidesi zamlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 15:29, Güncelleme: 26.04.2019 - 15:29
 

Kula’da Ramazan pidesi zamlandı

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan ve Kula’da bir diğer adıyla tırnaklı pide olarak bilinen Ramazan pidesinin fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıl 1,50 TL’den satılan 250 gram pidenin fiyatı 2 liraya 3 TL’den satılan 500 gramın...
Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan ve Kula’da bir diğer adıyla tırnaklı pide olarak bilinen Ramazan pidesinin fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıl 1,50 TL’den satılan 250 gram pidenin fiyatı 2 liraya 3 TL’den satılan 500 gramın fiyatı da 4 TL’ye çıktı.Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, ramazan pidesi fiyatlarının belli olduğunu açıkladı. Başkan Şadan, geçen yıl 250 gramı 1.50 TL’den satılan ramazan pidesinin bu yıl 2 TL’den, geçen yıl 500 gramının 3 TL’den satıldığı ramazan pidesinin ise bu yıl 4 TL’den halka sunulacağını açıklandı.Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan şunları söyledi: "Ramazan ayımızın vazgeçilmezi olan ramazan pidesinin bu yıl ki satış fiyatları belli oldu. Diğer adıyla Kula’da tırnaklı pide olarak bildiğimiz ramazan pidesinin bu yıl ki satış fiyatlarını, odamızda yaptığımız toplantımızda 250 gramını 2 TL’den, 500 gramını ise 4 TL’den satışa sunulmasını belirledik. Başta Kula halkımız olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum.” dedi.
Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan ve Kula’da bir diğer adıyla tırnaklı pide olarak bilinen Ramazan pidesinin fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıl 1,50 TL’den satılan 250 gram pidenin fiyatı 2 liraya 3 TL’den satılan 500 gramın...

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan ve Kula’da bir diğer adıyla tırnaklı pide olarak bilinen Ramazan pidesinin fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıl 1,50 TL’den satılan 250 gram pidenin fiyatı 2 liraya 3 TL’den satılan 500 gramın fiyatı da 4 TL’ye çıktı.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, ramazan pidesi fiyatlarının belli olduğunu açıkladı. Başkan Şadan, geçen yıl 250 gramı 1.50 TL’den satılan ramazan pidesinin bu yıl 2 TL’den, geçen yıl 500 gramının 3 TL’den satıldığı ramazan pidesinin ise bu yıl 4 TL’den halka sunulacağını açıklandı.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan şunları söyledi: "Ramazan ayımızın vazgeçilmezi olan ramazan pidesinin bu yıl ki satış fiyatları belli oldu. Diğer adıyla Kula’da tırnaklı pide olarak bildiğimiz ramazan pidesinin bu yıl ki satış fiyatlarını, odamızda yaptığımız toplantımızda 250 gramını 2 TL’den, 500 gramını ise 4 TL’den satışa sunulmasını belirledik. Başta Kula halkımız olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.