Kulalı gaziler Afrin’de savaşmak için gönüllü oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 17:06, Güncelleme: 30.01.2018 - 17:06
 

Kulalı gaziler Afrin’de savaşmak için gönüllü oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi üyesi gaziler, Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği "Zeytin Dalı" harekatına katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.Askerlik...
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi üyesi gaziler, Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği "Zeytin Dalı" harekatına katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.Askerlik şubesine ellerinde Türk bayraklarıyla giden gazileri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da eşlik etti. Askerlik şube başkanlığa gelen gazileri Askerlik şube başkanı Personel Asteğmen Mehmet Subay Karşıladı. Askerlik şubesi önünde Türk Bayrağı ile fotoğraf çektiren gaziler Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Mehmet Subay’a çiçek takdim etti.Afrin’de TSK tarafından yapılan "Zeytin Dalı" harekatına destek vermek ve katılmak için askerlik şubesine dilekçe vermek için geldiklerini söyleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şube Başkanı Mehmet Çürük, “Bugün Türkiye Muharip Gaziler Derneği olarak askerlik şube daire başkanını ziyaret ettik. Suriye’de akan kanların durdurulması için Türk ulusu orada barışı sağlamak için savaş vermektedir. Biz de onları güçlendirmek için gaziler olarak, Kula Askerlik Şubesine dilekçe verdik. Biz de askere gitmek istiyoruz" dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi üyesi gaziler, Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği "Zeytin Dalı" harekatına katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.Askerlik...

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi üyesi gaziler, Suriye’nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) düzenlediği "Zeytin Dalı" harekatına katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Askerlik şubesine ellerinde Türk bayraklarıyla giden gazileri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da eşlik etti. Askerlik şube başkanlığa gelen gazileri Askerlik şube başkanı Personel Asteğmen Mehmet Subay Karşıladı. Askerlik şubesi önünde Türk Bayrağı ile fotoğraf çektiren gaziler Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Mehmet Subay’a çiçek takdim etti.

Afrin’de TSK tarafından yapılan "Zeytin Dalı" harekatına destek vermek ve katılmak için askerlik şubesine dilekçe vermek için geldiklerini söyleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şube Başkanı Mehmet Çürük, “Bugün Türkiye Muharip Gaziler Derneği olarak askerlik şube daire başkanını ziyaret ettik. Suriye’de akan kanların durdurulması için Türk ulusu orada barışı sağlamak için savaş vermektedir. Biz de onları güçlendirmek için gaziler olarak, Kula Askerlik Şubesine dilekçe verdik. Biz de askere gitmek istiyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.