Kulalı umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2019 - 09:35, Güncelleme: 25.10.2019 - 09:35
 

Kulalı umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı

Manisa'nın Kula İlçesinde Umreye Gidecek 90 Kişilik Kafile İçin Kurşunlu Camiinde Program Düzenlendi. Düzenlenen Programda, 90 Kişilik Umre Kafilesinin Yanı Sıra, Biri 6 Aylık, Diğeri İse 4 Yaşında Olan Minik Umreciler De Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Manisa’nın Kula ilçesinde umreye gidecek 90 kişilik kafile için Kurşunlu Camiinde program düzenlendi. Düzenlenen programda, 90 kişilik umre kafilesinin yanı sıra, biri 6 aylık, diğeri ise 4 yaşında olan minik umreciler de kutsal topraklara uğurlandı. Kula’da umreye gidecek 90 kişilik kafile için, ikindi namazını müteakip Kurşunlu Camiinde program düzenlendi. Namazın ardından yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların eşliğinde umreye gidecek kafile dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama töreni sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Kutsal toprakları ziyaret edecek kafilenin içinde, iki tane de minik umreci dikkat çekti. Kula’da sağlık ocağında doktor olarak görev yapan Dr. Rahşan Erkan, 6 aylık oğlu Ömer Musab ve 4 yaşındaki kızı Ayşe Zümra ile birlikte kutsal topraklara yolcu edildi. İlçe Müftüsü Kamil Kırkız’ın da katılımıyla gerçekleşen programda, minik umreciler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Manisa'nın Kula İlçesinde Umreye Gidecek 90 Kişilik Kafile İçin Kurşunlu Camiinde Program Düzenlendi. Düzenlenen Programda, 90 Kişilik Umre Kafilesinin Yanı Sıra, Biri 6 Aylık, Diğeri İse 4 Yaşında Olan Minik Umreciler De Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Manisa’nın Kula ilçesinde umreye gidecek 90 kişilik kafile için Kurşunlu Camiinde program düzenlendi. Düzenlenen programda, 90 kişilik umre kafilesinin yanı sıra, biri 6 aylık, diğeri ise 4 yaşında olan minik umreciler de kutsal topraklara uğurlandı.

Kula’da umreye gidecek 90 kişilik kafile için, ikindi namazını müteakip Kurşunlu Camiinde program düzenlendi. Namazın ardından yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların eşliğinde umreye gidecek kafile dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama töreni sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Kutsal toprakları ziyaret edecek kafilenin içinde, iki tane de minik umreci dikkat çekti. Kula’da sağlık ocağında doktor olarak görev yapan Dr. Rahşan Erkan, 6 aylık oğlu Ömer Musab ve 4 yaşındaki kızı Ayşe Zümra ile birlikte kutsal topraklara yolcu edildi. İlçe Müftüsü Kamil Kırkız’ın da katılımıyla gerçekleşen programda, minik umreciler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.