Kula’nın Efeleri sezon hazırlıklarına başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 13:49, Güncelleme: 11.08.2017 - 13:49
 

Kula’nın Efeleri sezon hazırlıklarına başladı

Efeler Ligi’nde mücadele eden olan Jeoparak Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı.Yaptığı transferlerle 1. Lig’e güçlü bir kadroyla girecek olan Jeopark Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı....
Efeler Ligi’nde mücadele eden olan Jeoparak Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı.Yaptığı transferlerle 1. Lig’e güçlü bir kadroyla girecek olan Jeopark Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Bu yıl Efeler Ligi’ne yükselen Jeoparak Kula Belediyespor, gerçekleştirdiği transferlerin ardından sezon hazırlıklarına büyük bir hızla devam ediyor. Takım, yeni sezon öncesi antrenmanlarını Ankara Başkent spor salonunda günde 21 antrenmanla devam ediyor. Keyifli bir ortamda gerçekleşen antrenmanı, yeni transferlerin de aralarında olduğu yeni kadroyla gerçekleşti. Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır antrenmanla ilgili olarak, "1.Lig’de de hedeflerimizi bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla neşeli, keyifli bir antrenman gerçekleştirdik. Güçlü bir ekip olarak sezona hızlı bir giriş yapacağımıza inanıyorum" dedi.Klüp Başkanı Vedat Yılmaz ise "Efeler liginde takım olarak yeniyiz. Fakat transfer yaptığımız arkadaşlar uyum içerisinde hazırlıklarımızı başladık. Kulamızı Efeler liginde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
Efeler Ligi’nde mücadele eden olan Jeoparak Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı.Yaptığı transferlerle 1. Lig’e güçlü bir kadroyla girecek olan Jeopark Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı....

Efeler Ligi’nde mücadele eden olan Jeoparak Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı.

Yaptığı transferlerle 1. Lig’e güçlü bir kadroyla girecek olan Jeopark Kula Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Bu yıl Efeler Ligi’ne yükselen Jeoparak Kula Belediyespor, gerçekleştirdiği transferlerin ardından sezon hazırlıklarına büyük bir hızla devam ediyor. Takım, yeni sezon öncesi antrenmanlarını Ankara Başkent spor salonunda günde 21 antrenmanla devam ediyor. Keyifli bir ortamda gerçekleşen antrenmanı, yeni transferlerin de aralarında olduğu yeni kadroyla gerçekleşti. Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır antrenmanla ilgili olarak, "1.Lig’de de hedeflerimizi bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla neşeli, keyifli bir antrenman gerçekleştirdik. Güçlü bir ekip olarak sezona hızlı bir giriş yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Klüp Başkanı Vedat Yılmaz ise "Efeler liginde takım olarak yeniyiz. Fakat transfer yaptığımız arkadaşlar uyum içerisinde hazırlıklarımızı başladık. Kulamızı Efeler liginde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.