Kurban Bayramı öncesi terminallerde sıkı çalışma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 12:12, Güncelleme: 29.07.2020 - 12:12
 

Kurban Bayramı öncesi terminallerde sıkı çalışma

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE İL GENELİNDEKİ TÜM TERMİNALLERDE TEMİZLİK, İLAÇLAMA VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki tüm terminallerde temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamalarını yoğunlaştırdı. Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarını titizlikle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun hareketliliğin yaşanacağı Kurban Bayramı öncesinde otobüs terminallerine yönelik bir uygulama gerçekleştirdi. İl genelindeki terminallerin tümünde çalışan ekipler; oturma grupları, tuvaletler, idari ofisler, kantin ve kafeteryalar, bilet satış ofisleri ve yürüyüş alanları temizlenerek, ilaçlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, Kurban Bayramı öncesinde halkın yoğun olarak kullanacağı ortak kullanım alanlarına yönelik temizlik ve hijyen çalışmalarının sürdürüleceği aktarıldı.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE İL GENELİNDEKİ TÜM TERMİNALLERDE TEMİZLİK, İLAÇLAMA VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki tüm terminallerde temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamalarını yoğunlaştırdı.

Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarını titizlikle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun hareketliliğin yaşanacağı Kurban Bayramı öncesinde otobüs terminallerine yönelik bir uygulama gerçekleştirdi. İl genelindeki terminallerin tümünde çalışan ekipler; oturma grupları, tuvaletler, idari ofisler, kantin ve kafeteryalar, bilet satış ofisleri ve yürüyüş alanları temizlenerek, ilaçlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, Kurban Bayramı öncesinde halkın yoğun olarak kullanacağı ortak kullanım alanlarına yönelik temizlik ve hijyen çalışmalarının sürdürüleceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.