Kurumlar işbirliği yapacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 16:26, Güncelleme: 16.11.2016 - 16:26
 

Kurumlar işbirliği yapacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kasım Ayı Başında Sgk İl Müdür Vekilliği Görevine Atanan Yavuz Kurt’u Makamında Ağırladı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kasım ayı başında SGK İl Müdür Vekilliği görevine atanan Yavuz Kurt’u makamında ağırladı. Manisa’ya hizmet ederken tüm kurumlarla ortak çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Şehrimizin için yapılan hizmetlerde kurumlarımız ile işbirliklerimiz devam edecek” dedi.Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Yavuz Kurt, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Manisa’nın bir evladı olarak Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerini yakından takip ettiğini ifade eden Kurt, “Kasım ayı itibarı ile Manisa SGK İl Müdür vekili olarak görevimize başladık. SGK Teftiş Kurulunda zaten Baş Müfettişlik görevindeydik bu nedenle yapıyı işleyişi çok iyi biliyoruz. Manisa’da ikamet eden bir Manisalı olarak Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerini ilgiyle takip ediyorum. Kamu yönetimi mezunu biri olarak özellikle dikkatimi çeken hizmetleriniz genelde vatandaş ve hizmet odaklı çalışmalarınız takdire şayan çalışmalardır. Bu çalışmalar vatandaşlarımız açısından beğeni ve ilgi kaynağı oluyor. İnşallah ilerleyen dönemlerde çok daha büyük hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Kurum olarak bizler içinde bu hizmetler ciddi bir ilham kaynağı oluyor. Önümüzdeki süreçte görev yaptığımız süreç içerisinde sizin izlenimlerinizden ve tecrübelerinizden istifade etmek istiyoruz. Karşılık bilgi ve birikimlerimizi paylaşmak istiyoruz. Manisa için ciddi çalışmalar yapıyorsunuz, bu noktada bizler üzerimize düşen yapılması gereken ne varsa iş birliği yapmaya hazırız” dedi.“Tüm kurumlarımız ile birlikte hizmet ediyoruz”Atanmış olduğu yeni görevi nedeni ile SGK İl Müdür Vekili Yavuz Kurt’u tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “SGK İl Müdürlüğü görevine yeni atanan, Manisalı hemşerimiz Yavuz Kurt’a bu nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. Yeni atanmış olduğu SGK İl Müdür Vekilliği görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu şehrin bir evladı olarak, Manisa halkı açısından da son derece önemli halkımızın da sürekli gittiği ve etkileşim içerisinde olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü görevinde başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli istişare içerisinde, büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Neticesinde hepimizin gayesi vatandaşlarımıza hizmet edebilmek ve hayatı onlar için daha kolay hele getirebilmektir. Bu nokta da el birliği ile hizmet edilmesi gerekiyor. SGK ile Şehzadeler Belediyesi olarak birçok ortak işimiz oluyor. Bu iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kasım Ayı Başında Sgk İl Müdür Vekilliği Görevine Atanan Yavuz Kurt’u Makamında Ağırladı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kasım ayı başında SGK İl Müdür Vekilliği görevine atanan Yavuz Kurt’u makamında ağırladı. Manisa’ya hizmet ederken tüm kurumlarla ortak çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Şehrimizin için yapılan hizmetlerde kurumlarımız ile işbirliklerimiz devam edecek” dedi.
Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Yavuz Kurt, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Manisa’nın bir evladı olarak Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerini yakından takip ettiğini ifade eden Kurt, “Kasım ayı itibarı ile Manisa SGK İl Müdür vekili olarak görevimize başladık. SGK Teftiş Kurulunda zaten Baş Müfettişlik görevindeydik bu nedenle yapıyı işleyişi çok iyi biliyoruz. Manisa’da ikamet eden bir Manisalı olarak Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerini ilgiyle takip ediyorum. Kamu yönetimi mezunu biri olarak özellikle dikkatimi çeken hizmetleriniz genelde vatandaş ve hizmet odaklı çalışmalarınız takdire şayan çalışmalardır. Bu çalışmalar vatandaşlarımız açısından beğeni ve ilgi kaynağı oluyor. İnşallah ilerleyen dönemlerde çok daha büyük hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Kurum olarak bizler içinde bu hizmetler ciddi bir ilham kaynağı oluyor. Önümüzdeki süreçte görev yaptığımız süreç içerisinde sizin izlenimlerinizden ve tecrübelerinizden istifade etmek istiyoruz. Karşılık bilgi ve birikimlerimizi paylaşmak istiyoruz. Manisa için ciddi çalışmalar yapıyorsunuz, bu noktada bizler üzerimize düşen yapılması gereken ne varsa iş birliği yapmaya hazırız” dedi.
“Tüm kurumlarımız ile birlikte hizmet ediyoruz”
Atanmış olduğu yeni görevi nedeni ile SGK İl Müdür Vekili Yavuz Kurt’u tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “SGK İl Müdürlüğü görevine yeni atanan, Manisalı hemşerimiz Yavuz Kurt’a bu nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. Yeni atanmış olduğu SGK İl Müdür Vekilliği görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu şehrin bir evladı olarak, Manisa halkı açısından da son derece önemli halkımızın da sürekli gittiği ve etkileşim içerisinde olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü görevinde başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli istişare içerisinde, büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Neticesinde hepimizin gayesi vatandaşlarımıza hizmet edebilmek ve hayatı onlar için daha kolay hele getirebilmektir. Bu nokta da el birliği ile hizmet edilmesi gerekiyor. SGK ile Şehzadeler Belediyesi olarak birçok ortak işimiz oluyor. Bu iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.