Kuşlubahçe deresine taşkın önlemi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2017 - 14:45, Güncelleme: 29.06.2017 - 14:45
 

Kuşlubahçe deresine taşkın önlemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağllı Kuşlubahçe Mahallesinde tamamladığı dere ıslah çalışmasının ardından korkuluk uygulamasına başladı.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağllı Kuşlubahçe Mahallesinde tamamladığı dere ıslah çalışmasının ardından korkuluk uygulamasına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, uzun zamandır beklenen hizmetleri hayata geçirerek vatandaşın yüzünü güldürüyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nden iletilen talep üzerine harekete geçen MASKİ ekipleri, mahalleden geçen derede yaklaşık bir kilometrelik betonarme U kesit uygulaması yaparak taşkınlar için önlem aldı. Islah çalışmasının sonlanmasının ardından, can güvenliği için panel çit uygulamasına başlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde mahalleli rahat bir nefes aldı. Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar, “Mahallemizden Çaybaşı Deresi geçiyor. Dere, Manisa’yı ve ilçeleri ikiye ayırıyor. Taşkın sıkıntımızı ortadan kaldırmak için MASKİ ekipleri, deredeki ıslah çalışmasını tamamladı. Şimdi de panel çit montajına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağllı Kuşlubahçe Mahallesinde tamamladığı dere ıslah çalışmasının ardından korkuluk uygulamasına başladı.MASKİ Genel...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağllı Kuşlubahçe Mahallesinde tamamladığı dere ıslah çalışmasının ardından korkuluk uygulamasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, uzun zamandır beklenen hizmetleri hayata geçirerek vatandaşın yüzünü güldürüyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nden iletilen talep üzerine harekete geçen MASKİ ekipleri, mahalleden geçen derede yaklaşık bir kilometrelik betonarme U kesit uygulaması yaparak taşkınlar için önlem aldı. Islah çalışmasının sonlanmasının ardından, can güvenliği için panel çit uygulamasına başlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde mahalleli rahat bir nefes aldı. Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar, “Mahallemizden Çaybaşı Deresi geçiyor. Dere, Manisa’yı ve ilçeleri ikiye ayırıyor. Taşkın sıkıntımızı ortadan kaldırmak için MASKİ ekipleri, deredeki ıslah çalışmasını tamamladı. Şimdi de panel çit montajına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.