Lezzet, eğlence ve alışveriş birarada

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2018 - 16:01, Güncelleme: 23.12.2018 - 16:01
 

Lezzet, eğlence ve alışveriş birarada

Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve...
Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Manisa Fuar Merkezi’nde 100’den fazla standın yer aldığı Manisa Fuar Merkezi’ne gelen vatandaşlar eğlence ile dolu alışverişin tadını çıkarıyor. Birbirinden farklı hediyelik eşyanın görücüye çıktığı etkinlikte, vatandaşlar yöreye özgü baklava, Antep fıstığı, kebap, kuru dolma ve acı biberleri tatma fırsatı yakalıyor. Fuar Merkezi’nde 100’den fazla standın açıldığı etkinlik kapsamında düzenlenen sirkte, çocuklar eğlence şansı yakalıyor.Manisalıların ilgiyle karşıladığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği, 30 Aralık Pazar güne kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve...

Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor.

Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Manisa Fuar Merkezi’nde 100’den fazla standın yer aldığı Manisa Fuar Merkezi’ne gelen vatandaşlar eğlence ile dolu alışverişin tadını çıkarıyor. Birbirinden farklı hediyelik eşyanın görücüye çıktığı etkinlikte, vatandaşlar yöreye özgü baklava, Antep fıstığı, kebap, kuru dolma ve acı biberleri tatma fırsatı yakalıyor. Fuar Merkezi’nde 100’den fazla standın açıldığı etkinlik kapsamında düzenlenen sirkte, çocuklar eğlence şansı yakalıyor.

Manisalıların ilgiyle karşıladığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya ve Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği, 30 Aralık Pazar güne kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.