Lise öğrencileri Avrupa kültürünü öğrendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 12.03.2020 - 15:11
 

Lise öğrencileri Avrupa kültürünü öğrendi

MANİSA HASAN TÜREK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ, AVRUPA BİRLİĞİ (AB) PROJESİ KAPSAMINDA GİTTİKLERİ İSPANYA’DAN DÖNDÜ.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında gittikleri İspanya’da farklı kültürlerle tanışma fırsatı buldu. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi, toprak kirliliği konulu Erasmus projesi ikinci proje toplantısı Almanya, Estonya, Fransa ve Kanarya Adaların’dan ortak okulların katılımıyla İspanya’da gerçekleştirildi. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu ile 5 öğrenci, 2 öğretmen proje toplantısına katıldı. Toplantı, geri dönüşüm materyalleri ile hazırlanan müzik dinletileri, yerel danslar, çeşitli spor aktiviteleri ve Kanarya Adaları coğrafik ve tarihsel özeliklerinin tanıtımı ile başladı. Ayrıca, organik tarım faaliyetleri kapsamında organik tarım çiftliği ziyaret edilerek, öğrencilere organik gübre yapımı uygulandı. Ardından Kanarya Adaları’na ilk yerleşen Aborjinler’in yerleşim yerleri ve tarihi mekanlar gezildi. Etkinlik öğrencilerin ve öğretmenlerin sertifika töreni ile son buldu.
MANİSA HASAN TÜREK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ, AVRUPA BİRLİĞİ (AB) PROJESİ KAPSAMINDA GİTTİKLERİ İSPANYA’DAN DÖNDÜ.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında gittikleri İspanya’da farklı kültürlerle tanışma fırsatı buldu.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi, toprak kirliliği konulu Erasmus projesi ikinci proje toplantısı Almanya, Estonya, Fransa ve Kanarya Adaların’dan ortak okulların katılımıyla İspanya’da gerçekleştirildi. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu ile 5 öğrenci, 2 öğretmen proje toplantısına katıldı. Toplantı, geri dönüşüm materyalleri ile hazırlanan müzik dinletileri, yerel danslar, çeşitli spor aktiviteleri ve Kanarya Adaları coğrafik ve tarihsel özeliklerinin tanıtımı ile başladı.

Ayrıca, organik tarım faaliyetleri kapsamında organik tarım çiftliği ziyaret edilerek, öğrencilere organik gübre yapımı uygulandı. Ardından Kanarya Adaları’na ilk yerleşen Aborjinler’in yerleşim yerleri ve tarihi mekanlar gezildi. Etkinlik öğrencilerin ve öğretmenlerin sertifika töreni ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.