MAGİAD gelecekten umutlu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 14.07.2017 - 12:43
 

MAGİAD gelecekten umutlu

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin emin adımlarla ilerlemeye ve büyümeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada...
Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin emin adımlarla ilerlemeye ve büyümeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada da ülke çapında açıkça ispatlamıştır. Bizler, Türkiye’nin demokrasisinin dayanıklılığını ve küresel ekonomik güçlülüğünü göstermeye devam edeceğinden eminiz.” dedi.MAGİAD Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye’nin sürüklenmek istediği karanlık gelecek yüce Türk Milletinin büyük feraseti ile engellenmiştir. Bir kısım darbeci vatan hainleri kendi iradelerini halkımıza silah yoluyla kabul ettirmek istemiş ancak Aziz Türk Milleti Her zaman olduğu gibi canı pahasına vatanını hainlere teslim etmemiştir. Demokrasiye müdahaleler, ancak demokratik standartları daha da yükselterek ve ekonomimizi daha da güçlendirerek önlenebilir. Bu alçak darbe kalkışması sürecinde de görülmüştür ki Türk milletinin vatan perverliğinin yanında Türkiye’nin güçlü demokrasisi, güçlü ekonomisi ve küresel rekabetçiliği oldukça etkili olmuştur.” dedi.“Dünya üzerinde ekonominin gücünü belirleyecek olan sanayi 4.0 devrimi ve dijital teknolojik dönüşümle uyum arz eden somut hedeflere yönlenmemiz bizler için oldukça önemlidir.” diyen Geriter şunları söyledi:“Bugün Türkiye dünyanın en büyük 18. ekonomisidir ve küresel piyasalara tam entegredir. Avrupa’nın ötesinde, Türkiye ekonomik, siyasal ve kurumsal olarak transatlantik topluluğunun vazgeçilmez bir üyesidir. Yaşanan bu ihanetlere ve bir taraftan FETÖ diğer taraftan PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleri ile kararlı mücadelemize rağmen, Türk ekonomisi büyük bir dayanıklılık sergilemiştir. 3 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye, genç, dinamik bir nüfus yapısıyla nispeten yüksek ve istikrarlı bir büyümeyi sürdürmüştür. Mali disiplinin güçlü olması, Türkiye’nin ekonomik istikrarının temel unsurları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Piyasa ekonomisi kural ve kurumları, rekabetçi Türk ekonomisinin temel yapı taşları olmayı sürdürecektir. Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada da ülke çapında açıkça ispatlamıştır. Bizler, Türkiye’nin demokrasisinin dayanıklılığını ve küresel ekonomik güçlülüğünü göstermeye devam edeceğinden eminiz. MAGİAD olarak Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet devam etmesi için gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olmakla beraber; demokrasinin de bekçisi olmaya devam edecektir.”
Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin emin adımlarla ilerlemeye ve büyümeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada...

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin emin adımlarla ilerlemeye ve büyümeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada da ülke çapında açıkça ispatlamıştır. Bizler, Türkiye’nin demokrasisinin dayanıklılığını ve küresel ekonomik güçlülüğünü göstermeye devam edeceğinden eminiz.” dedi.

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye’nin sürüklenmek istediği karanlık gelecek yüce Türk Milletinin büyük feraseti ile engellenmiştir. Bir kısım darbeci vatan hainleri kendi iradelerini halkımıza silah yoluyla kabul ettirmek istemiş ancak Aziz Türk Milleti Her zaman olduğu gibi canı pahasına vatanını hainlere teslim etmemiştir. Demokrasiye müdahaleler, ancak demokratik standartları daha da yükselterek ve ekonomimizi daha da güçlendirerek önlenebilir. Bu alçak darbe kalkışması sürecinde de görülmüştür ki Türk milletinin vatan perverliğinin yanında Türkiye’nin güçlü demokrasisi, güçlü ekonomisi ve küresel rekabetçiliği oldukça etkili olmuştur.” dedi.

“Dünya üzerinde ekonominin gücünü belirleyecek olan sanayi 4.0 devrimi ve dijital teknolojik dönüşümle uyum arz eden somut hedeflere yönlenmemiz bizler için oldukça önemlidir.” diyen Geriter şunları söyledi:

“Bugün Türkiye dünyanın en büyük 18. ekonomisidir ve küresel piyasalara tam entegredir. Avrupa’nın ötesinde, Türkiye ekonomik, siyasal ve kurumsal olarak transatlantik topluluğunun vazgeçilmez bir üyesidir. Yaşanan bu ihanetlere ve bir taraftan FETÖ diğer taraftan PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleri ile kararlı mücadelemize rağmen, Türk ekonomisi büyük bir dayanıklılık sergilemiştir. 3 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye, genç, dinamik bir nüfus yapısıyla nispeten yüksek ve istikrarlı bir büyümeyi sürdürmüştür. Mali disiplinin güçlü olması, Türkiye’nin ekonomik istikrarının temel unsurları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Piyasa ekonomisi kural ve kurumları, rekabetçi Türk ekonomisinin temel yapı taşları olmayı sürdürecektir. Türkiye, demokrasiye olan bağlılığını bu hain kalkışmada da ülke çapında açıkça ispatlamıştır. Bizler, Türkiye’nin demokrasisinin dayanıklılığını ve küresel ekonomik güçlülüğünü göstermeye devam edeceğinden eminiz. MAGİAD olarak Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet devam etmesi için gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olmakla beraber; demokrasinin de bekçisi olmaya devam edecektir.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.