Mahallelerde yol sevinci

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 13:47, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:47
 

Mahallelerde yol sevinci

Turgutlu’nun Osmancık ve Dalbahçe mahalleleri, yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşemesiyle kış aylarını rahat bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek...
Turgutlu’nun Osmancık ve Dalbahçe mahalleleri, yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşemesiyle kış aylarını rahat bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahallelilerle buluştu.Şehir merkezindeki yolların asfalt, bordür, parke taşı gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi, bu kez Osmancık ve Dalbahçe Mahallerindeki yollara uzandı. Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte mahalleleri ziyaret etti. Çalışan personellere hayırlı işler dileyen Başkan Şirin, mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Hedeflerinin yoğun kış şartları öncesi sorunlu yollara neşter vurmak olduğunu söyleyen ve pek çok mahallede devam eden çalışmalarla bu hedefe adım adım ilerlediklerini belirten Başkan Şirin, Dalbahçe ve Osmancık Mahallesinde de yakışan hizmetleri yaptıklarını ifade etti.Asfalt olan yolların kaldırılarak komple parke taşıyla düzenli hale getirildiğini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Yaklaşan kış ayları nedeniyle bizler de hem şehir merkezinde hem de şehir merkezine uzak mahallelerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Osmancık ve Dalbahçe Mahallemizin de yol sorunları vardı. Çözüm ortağımız Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle şuanda güzel bir çalışmaya imza atılıyor. Her iki mahallemizde yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşeyerek, bordür taşlarıyla mevcut bölgeyi trafiğe elverişli hale getiriyoruz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm imkanlarımız vatandaşımızın hizmetinde. Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğur olmasını diliyorum” dedi.Vatandaşlar memnuniyetlerini Başkan Şirin’le paylaştıMahalle sakinleri de gelen hizmetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, emek verenleri kutladı. Yol sorunlarını çözüme kavuşturan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Belediye Başkanı Turgay Şirin, Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini söyleyen mahalleliler, hizmetlerin devamının geleceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.
Turgutlu’nun Osmancık ve Dalbahçe mahalleleri, yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşemesiyle kış aylarını rahat bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek...
Turgutlu’nun Osmancık ve Dalbahçe mahalleleri, yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşemesiyle kış aylarını rahat bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahallelilerle buluştu.
Şehir merkezindeki yolların asfalt, bordür, parke taşı gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi, bu kez Osmancık ve Dalbahçe Mahallerindeki yollara uzandı. Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte mahalleleri ziyaret etti. Çalışan personellere hayırlı işler dileyen Başkan Şirin, mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Hedeflerinin yoğun kış şartları öncesi sorunlu yollara neşter vurmak olduğunu söyleyen ve pek çok mahallede devam eden çalışmalarla bu hedefe adım adım ilerlediklerini belirten Başkan Şirin, Dalbahçe ve Osmancık Mahallesinde de yakışan hizmetleri yaptıklarını ifade etti.
Asfalt olan yolların kaldırılarak komple parke taşıyla düzenli hale getirildiğini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Yaklaşan kış ayları nedeniyle bizler de hem şehir merkezinde hem de şehir merkezine uzak mahallelerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Osmancık ve Dalbahçe Mahallemizin de yol sorunları vardı. Çözüm ortağımız Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle şuanda güzel bir çalışmaya imza atılıyor. Her iki mahallemizde yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşeyerek, bordür taşlarıyla mevcut bölgeyi trafiğe elverişli hale getiriyoruz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm imkanlarımız vatandaşımızın hizmetinde. Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğur olmasını diliyorum” dedi.
Vatandaşlar memnuniyetlerini Başkan Şirin’le paylaştı
Mahalle sakinleri de gelen hizmetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, emek verenleri kutladı. Yol sorunlarını çözüme kavuşturan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Belediye Başkanı Turgay Şirin, Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini söyleyen mahalleliler, hizmetlerin devamının geleceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.