Manisa bayraklarla donatıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2018 - 12:12, Güncelleme: 29.08.2018 - 12:12
 

Manisa bayraklarla donatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla Manisa’nın giriş, çıkış ve merkezini Türk bayraklarıyla donattı.Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla Manisa’nın giriş, çıkış ve merkezini Türk bayraklarıyla donattı.Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un 96’ncı yıldönümü dolayısıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Manisa’da da çeşitli etkinlikler ve programla kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile birlikte kutlu zafer öncesi şehri bayraklarla donattı. Gecenin ilk saatlerinden itibaren şehrin giriş ve çıkışları, ana arterleri, cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süslendi. Çalışmalar, vatandaşlardan da tam not aldı.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu tam manasıyla yaşatmak için üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla Manisa’nın giriş, çıkış ve merkezini Türk bayraklarıyla donattı.Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla Manisa’nın giriş, çıkış ve merkezini Türk bayraklarıyla donattı.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un 96’ncı yıldönümü dolayısıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Manisa’da da çeşitli etkinlikler ve programla kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile birlikte kutlu zafer öncesi şehri bayraklarla donattı. Gecenin ilk saatlerinden itibaren şehrin giriş ve çıkışları, ana arterleri, cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süslendi. Çalışmalar, vatandaşlardan da tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu tam manasıyla yaşatmak için üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.