Manisa BBSK basketbolda hedef yükseltti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 16:42, Güncelleme: 13.07.2017 - 16:42
 

Manisa BBSK basketbolda hedef yükseltti

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükseleceğini...
Ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükseleceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Şıktaşlı, “Biz de Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak 2. Lig’de mücadele edebilmek için başvuruda bulunacağız. İnşallah profesyonel ligde Manisa sporundan yetişen gençlerimizle de güzel başarılar elde edeceğiz” dedi.Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda başarıyı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbol branşında hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükselmesiyle Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, profesyonel tesisleri ve güçlü alt yapısıyla 2. Ligin en büyük adaylarından biri haline geldi. Kulübün basketbol branşıyla ilgili hedefi ve şuan ki durumu hakkında açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlu Orkun Şıktaşlı, “Takım oyunlarında basketbol dünyada en önde gelen sporlardan biri. Manisa’nın dinamikleri bu yönde fevkalade. Harika bir alt yapısı var. Bu alt yapıyı geleceğe taşımak adına üst liglerden bir takım oluşturmak için yönetim olarak çalışmalarda bulunduk. Basketbol 1. Liginde iki takım ile görüştük. Fakat finansal maliyetleri çok yüksek olması nedeniyle de vazgeçtik. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 32 takıma çıkma kararıyla birlikte bizde kalan kontenjanda yer almak için başvuruda bulunacağız. Yapılan başvurular arasında yeterlilik anlamında en uygunlar arasında olacağımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Manisa’nın bir takımı olacak” dedi.Tüm branşlarda alt yapıya büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Şıktaşlı, Manisa’dan yetişen genç yetenekleri de takıma katmayı hedeflediklerini belirterek, "Alt yapıdaki çocuklarımızı geliştirebilmek ve onları vitrine koyabilmek adına 2. lig girişimde bulunduk. Bu anlamda Manisa 1 milyon 400 bin nüfusu olan bir şehir. Biz çok iyi taramalarla yetenekleri keşfederek ülke sporunda ses getirecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükseleceğini...

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükseleceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Şıktaşlı, “Biz de Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak 2. Lig’de mücadele edebilmek için başvuruda bulunacağız. İnşallah profesyonel ligde Manisa sporundan yetişen gençlerimizle de güzel başarılar elde edeceğiz” dedi.

Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda başarıyı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbol branşında hedef yükseltti. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin yakın zamanda 32 takıma yükselmesiyle Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, profesyonel tesisleri ve güçlü alt yapısıyla 2. Ligin en büyük adaylarından biri haline geldi. Kulübün basketbol branşıyla ilgili hedefi ve şuan ki durumu hakkında açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlu Orkun Şıktaşlı, “Takım oyunlarında basketbol dünyada en önde gelen sporlardan biri. Manisa’nın dinamikleri bu yönde fevkalade. Harika bir alt yapısı var. Bu alt yapıyı geleceğe taşımak adına üst liglerden bir takım oluşturmak için yönetim olarak çalışmalarda bulunduk. Basketbol 1. Liginde iki takım ile görüştük. Fakat finansal maliyetleri çok yüksek olması nedeniyle de vazgeçtik. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 32 takıma çıkma kararıyla birlikte bizde kalan kontenjanda yer almak için başvuruda bulunacağız. Yapılan başvurular arasında yeterlilik anlamında en uygunlar arasında olacağımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Manisa’nın bir takımı olacak” dedi.

Tüm branşlarda alt yapıya büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Şıktaşlı, Manisa’dan yetişen genç yetenekleri de takıma katmayı hedeflediklerini belirterek, "Alt yapıdaki çocuklarımızı geliştirebilmek ve onları vitrine koyabilmek adına 2. lig girişimde bulunduk. Bu anlamda Manisa 1 milyon 400 bin nüfusu olan bir şehir. Biz çok iyi taramalarla yetenekleri keşfederek ülke sporunda ses getirecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.