Manisa BBSK, Gemlik’i 62-56 ile geçti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 19:30, Güncelleme: 03.02.2018 - 19:30
 

Manisa BBSK, Gemlik’i 62-56 ile geçti

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Gemlik Basketbol Takımını 62-56 mağlup etmeyi başardı. Maçın üçüncü periyodundaki oyunuyla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Manisa BBSK zirve...
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Gemlik Basketbol Takımını 62-56 mağlup etmeyi başardı. Maçın üçüncü periyodundaki oyunuyla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Manisa BBSK zirve yarışında haftayı kayıpsız geçti. Yeni transferler Okan ve Umut’un da oynadığı karşılaşmada İlker ve Çağıl attıkları 12’şer sayıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor’un en skorer oyuncuları oldu.Manisa Büyükşehir Belediyespor, potada haftayı kayıpsız kapattı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan zorlu maçı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Orkun Şıktaşlı, Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim de izledi.Maçın ilk periyoduna çok iyi başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, hücumda ve savunmada oynadığı dikkatli oyunla maçın ilk periyodunu 19-13 önde kapattı. Birinci periyotta üstün olan Manisa BBSK ,ikinci periyotta oyunda kontrolü rakibine kaptırdı. Maçın ikinci periyodu 10-21 konuk takımın lehine sonuçlanınca dev adamlar soyunma odasına 34-29 yenik girdi.Baş Antrenör Ceyhun Cabadak ihraç edildiMaçın hakem üçlüsü ilk yarının bitiminden sonra baş antrenör Ceyhun Cabadak’a ikinci teknik faulü çalarak salondan ihraç etti. İkinci yarıda Manisa Büyükşehir Belediyespor, yardımcı antrenörler Levent Demirci ve Göktuğ Dilbezer idaresinde maçı tamamladı.Üçüncü periyoda muhteşem bir başlangıç yapan Yeşil Beyazlılar, pota altında rakibine nefes aldırmadı. Hücumda da İlker ve Çağıl’ın sayılarıyla bu periyodu 21-7 önde kapatarak son periyoda büyük bir avantajla girdi. Son periyotta hücumda bocalayan Manisa BBSK bu periyotta da rakibine öne geçme fırsatı tanımadı ve salondan 62-56 galip ayrılmasını bildi.Atatürk Spor Salonunda oynanan maçı büyük bir heyecanla izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri maç sonrasında salondan galibiyetle ayrılan dev adamları ayakta alkışladı.Salon: Atatürk spor SalonuHakemler: Yaşam Hissi, S. Eren Pekdoğan, Kenan YılmazManisa Büyükşehir Belediyespor: İlker (12 ), Çağıl ( 12), Recai (10), Selahattin (9), Omay (7), Zafer (4), Cihad (3), Okan (3), Mustafa (2), MelihBaş Antrenör: Ceyhun CabadakGemlik Basket: Hüsnü (12), Oğuzhan (12), Cem (8),Melih (7), Cihan (6), Mert (4), Gökhan (2), Ali (2),Berkay (2), Serdar (1)Baş Antrenör: Fatih Elbaş1.periyot: 19-132.periyot: 10-213.periyot: 21- 74.periyot: 12-15Maçın sonucu: 62-56
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Gemlik Basketbol Takımını 62-56 mağlup etmeyi başardı. Maçın üçüncü periyodundaki oyunuyla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Manisa BBSK zirve...

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Gemlik Basketbol Takımını 62-56 mağlup etmeyi başardı. Maçın üçüncü periyodundaki oyunuyla rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Manisa BBSK zirve yarışında haftayı kayıpsız geçti. Yeni transferler Okan ve Umut’un da oynadığı karşılaşmada İlker ve Çağıl attıkları 12’şer sayıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor’un en skorer oyuncuları oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, potada haftayı kayıpsız kapattı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan zorlu maçı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Orkun Şıktaşlı, Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim de izledi.

Maçın ilk periyoduna çok iyi başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, hücumda ve savunmada oynadığı dikkatli oyunla maçın ilk periyodunu 19-13 önde kapattı. Birinci periyotta üstün olan Manisa BBSK ,ikinci periyotta oyunda kontrolü rakibine kaptırdı. Maçın ikinci periyodu 10-21 konuk takımın lehine sonuçlanınca dev adamlar soyunma odasına 34-29 yenik girdi.

Baş Antrenör Ceyhun Cabadak ihraç edildi

Maçın hakem üçlüsü ilk yarının bitiminden sonra baş antrenör Ceyhun Cabadak’a ikinci teknik faulü çalarak salondan ihraç etti. İkinci yarıda Manisa Büyükşehir Belediyespor, yardımcı antrenörler Levent Demirci ve Göktuğ Dilbezer idaresinde maçı tamamladı.

Üçüncü periyoda muhteşem bir başlangıç yapan Yeşil Beyazlılar, pota altında rakibine nefes aldırmadı. Hücumda da İlker ve Çağıl’ın sayılarıyla bu periyodu 21-7 önde kapatarak son periyoda büyük bir avantajla girdi. Son periyotta hücumda bocalayan Manisa BBSK bu periyotta da rakibine öne geçme fırsatı tanımadı ve salondan 62-56 galip ayrılmasını bildi.

Atatürk Spor Salonunda oynanan maçı büyük bir heyecanla izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri maç sonrasında salondan galibiyetle ayrılan dev adamları ayakta alkışladı.

Salon: Atatürk spor Salonu

Hakemler: Yaşam Hissi, S. Eren Pekdoğan, Kenan Yılmaz

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker (12 ), Çağıl ( 12), Recai (10), Selahattin (9), Omay (7), Zafer (4), Cihad (3), Okan (3), Mustafa (2), Melih

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

Gemlik Basket: Hüsnü (12), Oğuzhan (12), Cem (8),Melih (7), Cihan (6), Mert (4), Gökhan (2), Ali (2),Berkay (2), Serdar (1)

Baş Antrenör: Fatih Elbaş

1.periyot: 19-13

2.periyot: 10-21

3.periyot: 21- 7

4.periyot: 12-15

Maçın sonucu: 62-56
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.