Manisa BBSK Öztürk ile sözleşme yeniledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 12:14, Güncelleme: 09.08.2018 - 12:14
 

Manisa BBSK Öztürk ile sözleşme yeniledi

Bu yıl Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi.Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç...
Bu yıl Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi.Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde geçtiğimiz yıl yeşil-beyazlı forma ile başarılı bir sezon geçiren Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen törenle yeşil-beyazlı kulübe imzayı atan Öztürk, “Benim için gerçekten çok heyecanlı bir durum. Manisa halkından inanılmaz tepkiler aldım. Böyle bir kulüpte oynamaktan oldukça mutluyum. Tekrar bu ailede olmak benim için gurur verici. Geçtiğimiz yıl çok zorlu bir süreçten geçip bu lige çıktık. Şimdi daha zor bir ligde yer alacağız. Manisa halkını arkamızda bekliyoruz. Emin olsunlar ki biz geçen sene elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu sene de aynı şekilde Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
Bu yıl Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi.Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç...

Bu yıl Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi.

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde geçtiğimiz yıl yeşil-beyazlı forma ile başarılı bir sezon geçiren Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen törenle yeşil-beyazlı kulübe imzayı atan Öztürk, “Benim için gerçekten çok heyecanlı bir durum. Manisa halkından inanılmaz tepkiler aldım. Böyle bir kulüpte oynamaktan oldukça mutluyum. Tekrar bu ailede olmak benim için gurur verici. Geçtiğimiz yıl çok zorlu bir süreçten geçip bu lige çıktık. Şimdi daha zor bir ligde yer alacağız. Manisa halkını arkamızda bekliyoruz. Emin olsunlar ki biz geçen sene elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu sene de aynı şekilde Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.