Manisa BBSK yeni sezonda iddialı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2017 - 16:39, Güncelleme: 24.07.2017 - 16:39
 

Manisa BBSK yeni sezonda iddialı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Kaptan Ali Öztürk ile yeni transferler Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın iddialı açıklamalarda bulundu.2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele...
Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Kaptan Ali Öztürk ile yeni transferler Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın iddialı açıklamalarda bulundu.2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli futbolcuları Ali Öztürk, Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın Afyon kampı ile birlikte yeni sezon ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundular. Yeşil-beyazlı ekibe yeni katılan Kürşat Ergün Aydın, bugüne kadar hiçbir kulüpte bu kadar huzurlu bir ortamda bulunmadığı dile getirerek, şampiyonluk parolasıyla bu takıma katıldığının altını çizdi.Yeni takımdan ziyade yeni umutlarla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne geldiğini de belirten Kürşat Ergün Aydın, "Buranın bir proje takımı olduğunun birkaç senedir farkındayım. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u bir 3. Lig kulübü olarak görmüyorum. Tesisinden yönetimine her anlamda çok profesyonel bir kulüp. Takımın ivmeyi yakaladıktan sonra önümüzdeki yıllarda bir süper lig göreceğine inanıyorum” dedi. Takım olarak başarıya odaklandıklarını belirten Umut Kaya ise, ”Yoğun bir kamp süreci geçiriyoruz. Sabahları kondisyon, kuvvet ağırlıklı çalışıyoruz. Akşam antrenmanlarında daha çok taktik çalışıyoruz. Takım olarak başarıya odaklandık. Sezon sonunda da başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.Güzel bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Ali Öztürk de, ”Takıma katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte çok iyi uyum içerisindeyiz. Güzel bir kamp süreci geçiriyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. Manisa bunu sonuna kadar hak ediyor” dedi.Gruplarındaki rakipleriyle ilgili de değerlendirmede Takım Kaptanı Öztürk, “Bizim için rakibin önemi yok, takım olarak iyi olduğumuzu biliyoruz. Hangi gurupta olursak olalım sonucu etkileyecek olan tek faktör, bizim o gün iyi ya da kötü olduğumuz” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Kaptan Ali Öztürk ile yeni transferler Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın iddialı açıklamalarda bulundu.2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele...

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Kaptan Ali Öztürk ile yeni transferler Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın iddialı açıklamalarda bulundu.

2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli futbolcuları Ali Öztürk, Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın Afyon kampı ile birlikte yeni sezon ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundular. Yeşil-beyazlı ekibe yeni katılan Kürşat Ergün Aydın, bugüne kadar hiçbir kulüpte bu kadar huzurlu bir ortamda bulunmadığı dile getirerek, şampiyonluk parolasıyla bu takıma katıldığının altını çizdi.

Yeni takımdan ziyade yeni umutlarla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne geldiğini de belirten Kürşat Ergün Aydın, "Buranın bir proje takımı olduğunun birkaç senedir farkındayım. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u bir 3. Lig kulübü olarak görmüyorum. Tesisinden yönetimine her anlamda çok profesyonel bir kulüp. Takımın ivmeyi yakaladıktan sonra önümüzdeki yıllarda bir süper lig göreceğine inanıyorum” dedi. Takım olarak başarıya odaklandıklarını belirten Umut Kaya ise, ”Yoğun bir kamp süreci geçiriyoruz. Sabahları kondisyon, kuvvet ağırlıklı çalışıyoruz. Akşam antrenmanlarında daha çok taktik çalışıyoruz. Takım olarak başarıya odaklandık. Sezon sonunda da başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Güzel bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Ali Öztürk de, ”Takıma katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte çok iyi uyum içerisindeyiz. Güzel bir kamp süreci geçiriyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. Manisa bunu sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Gruplarındaki rakipleriyle ilgili de değerlendirmede Takım Kaptanı Öztürk, “Bizim için rakibin önemi yok, takım olarak iyi olduğumuzu biliyoruz. Hangi gurupta olursak olalım sonucu etkileyecek olan tek faktör, bizim o gün iyi ya da kötü olduğumuz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.