Manisa BBSK’ya potada genç yetenek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 15:14, Güncelleme: 31.01.2018 - 15:14
 

Manisa BBSK’ya potada genç yetenek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor kadrosunu genç yetenek Umut Geçen ile güçlendirdi. İstanbulspor’dan transfer edilen Umut Geçen, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde resmi imzayı...
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor kadrosunu genç yetenek Umut Geçen ile güçlendirdi. İstanbulspor’dan transfer edilen Umut Geçen, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde resmi imzayı attı.Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor’un genç oyun kurucusu Umut Geçen ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı.Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor potada iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni transferimiz Umut Geçen umarım başarılı olur. Başarılı olacağına da inanıyoruz. Kendisi genç ve yetenekli bir kardeşimiz. Bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.Manisa Büyükşehir Belediyespor’un zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu söyleyen yeni transfer Umut Geçen ise, “Buraya gelmeden önce çok Manisa Büyükşehir Belediyespor’un çok önemli bir kulüp olduğunu biliyordum. Burası çok iyi bir oluşum ve çok iyi bir organizasyon. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sene sonunda istediği yere geleceğine inanıyorum. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.İstanbulspor’dan renklere bağlanan Umut Geçen, oyun kurucu olarak görev yapıyor. İstanbulspor’dan önce İstanbul Bahçeşehir ve Yeşilyurt takımlarının formasını giyen genç yetenek bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor kadrosunu genç yetenek Umut Geçen ile güçlendirdi. İstanbulspor’dan transfer edilen Umut Geçen, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde resmi imzayı...

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor kadrosunu genç yetenek Umut Geçen ile güçlendirdi. İstanbulspor’dan transfer edilen Umut Geçen, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde resmi imzayı attı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor’un genç oyun kurucusu Umut Geçen ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı.

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor potada iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni transferimiz Umut Geçen umarım başarılı olur. Başarılı olacağına da inanıyoruz. Kendisi genç ve yetenekli bir kardeşimiz. Bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu söyleyen yeni transfer Umut Geçen ise, “Buraya gelmeden önce çok Manisa Büyükşehir Belediyespor’un çok önemli bir kulüp olduğunu biliyordum. Burası çok iyi bir oluşum ve çok iyi bir organizasyon. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sene sonunda istediği yere geleceğine inanıyorum. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.

İstanbulspor’dan renklere bağlanan Umut Geçen, oyun kurucu olarak görev yapıyor. İstanbulspor’dan önce İstanbul Bahçeşehir ve Yeşilyurt takımlarının formasını giyen genç yetenek bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.