Manisa Bisiklet Festivali Salihli’de yapılacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2018 - 12:35, Güncelleme: 28.12.2018 - 12:35
 

Manisa Bisiklet Festivali Salihli’de yapılacak

Üç yıldır Manisa merkezde çeşitli rotalarda gerçekleştirilen Manisa Bisiklet Festivalinin 4’üncü nisan ayında Salihli’de yapılacak.2019 yılı Manisa Bisiklet Festivali, tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Salihli’de düzenlenecek....
Üç yıldır Manisa merkezde çeşitli rotalarda gerçekleştirilen Manisa Bisiklet Festivalinin 4’üncü nisan ayında Salihli’de yapılacak.2019 yılı Manisa Bisiklet Festivali, tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Salihli’de düzenlenecek. Kurşunlu şelaleleri ve kaplıcalar, paranın ilk kullanıldığı kent, Sart antik kenti, Kral mezarları, Gölmarmara gölü çevresinde bir tur ve bir doğa harikası olan Adala kanyonu bisikletlerle gezilecek yerler arasında yer alıyor. Bisiklet tutkunu Volkan Kaz, 3 yıldır Manisa merkezde yapılan bisiklet festivalindeki rotalarda bu yıl bir değişiklik yaptıklarını söyledi. Kaz, “Bu yıl doğal güzellikleri ile öne çıkan Salihli’de olacağız. Kamp yerimiz akarsu kenarında harika bir alanda olacak. Biliyorsunuz Manisa Bisiklet festivalleri hep doğa içinde gerçekleştiriliyor. Çoğunluğu toprak yollardan oluşan parkurlarda gerçekleşti. Bu yıl daha çok doğal güzellik olacak” dedi.
Üç yıldır Manisa merkezde çeşitli rotalarda gerçekleştirilen Manisa Bisiklet Festivalinin 4’üncü nisan ayında Salihli’de yapılacak.2019 yılı Manisa Bisiklet Festivali, tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Salihli’de düzenlenecek....

Üç yıldır Manisa merkezde çeşitli rotalarda gerçekleştirilen Manisa Bisiklet Festivalinin 4’üncü nisan ayında Salihli’de yapılacak.

2019 yılı Manisa Bisiklet Festivali, tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Salihli’de düzenlenecek. Kurşunlu şelaleleri ve kaplıcalar, paranın ilk kullanıldığı kent, Sart antik kenti, Kral mezarları, Gölmarmara gölü çevresinde bir tur ve bir doğa harikası olan Adala kanyonu bisikletlerle gezilecek yerler arasında yer alıyor. Bisiklet tutkunu Volkan Kaz, 3 yıldır Manisa merkezde yapılan bisiklet festivalindeki rotalarda bu yıl bir değişiklik yaptıklarını söyledi. Kaz, “Bu yıl doğal güzellikleri ile öne çıkan Salihli’de olacağız. Kamp yerimiz akarsu kenarında harika bir alanda olacak. Biliyorsunuz Manisa Bisiklet festivalleri hep doğa içinde gerçekleştiriliyor. Çoğunluğu toprak yollardan oluşan parkurlarda gerçekleşti. Bu yıl daha çok doğal güzellik olacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.