Manisa Büyükşehir, Yomraspor’a kilitlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2017 - 16:17, Güncelleme: 18.01.2017 - 16:17
 

Manisa Büyükşehir, Yomraspor’a kilitlendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Sportif Direktör Bülent Ataman, Trabzon’a...
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Sportif Direktör Bülent Ataman, Trabzon’a üç puan için gideceklerini söyledi.Ligin ikinci devresine Halide Edip Adıvar yenilgisiyle başlayan yeşil-beyazlılar, Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlığı devam eden Alper Sürücü katılmazken, ayak bileğinde ağrısı olan Mehmet Yılmaz ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Halide Edip Adıvar maçında ayağına darbe alan Olcay’da antrenmana katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda oyun ve iki grup halinde yarı sahada çift kale maç ile devam etti. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Bülent Ataman, ligin ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. İç sahada şanssız bir yenilgi aldıklarını dile getiren Ataman, “Üç puan kaybı yaşadık ancak bizim amacımız ve hedefimiz belli. Halide Edip Adıvar maçında bizimde hatalarımız oldu. Önümüzde Yomraspor ve Düzcespor olmak üzere iki deplasman var. Bu iki deplasmandan mutlaka 6 puan çıkarmak istiyoruz” dedi.Takım olarak morallerinin yüksek olduğunu ve Halide Edip Adıvar maçını geride bıraktıklarını sözlerine ekleyen Ataman, “Biz şampiyonluğa inanan bir ekibiz. Tabi ki bu şampiyonluk süreci kolay olmayacak. Yomra maçının da bizim için zor maç olduğunu biliyoruz. Rakibimiz evinde iyi oynayan, mücadele eden bir ekip. Hava şartlarının da olumsuz olacağı bilgisini aldık. Ne olursa olsun Trabzon’a kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Sportif Direktör Bülent Ataman, Trabzon’a...

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Sportif Direktör Bülent Ataman, Trabzon’a üç puan için gideceklerini söyledi.

Ligin ikinci devresine Halide Edip Adıvar yenilgisiyle başlayan yeşil-beyazlılar, Yomraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlığı devam eden Alper Sürücü katılmazken, ayak bileğinde ağrısı olan Mehmet Yılmaz ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Halide Edip Adıvar maçında ayağına darbe alan Olcay’da antrenmana katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda oyun ve iki grup halinde yarı sahada çift kale maç ile devam etti. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Bülent Ataman, ligin ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. İç sahada şanssız bir yenilgi aldıklarını dile getiren Ataman, “Üç puan kaybı yaşadık ancak bizim amacımız ve hedefimiz belli. Halide Edip Adıvar maçında bizimde hatalarımız oldu. Önümüzde Yomraspor ve Düzcespor olmak üzere iki deplasman var. Bu iki deplasmandan mutlaka 6 puan çıkarmak istiyoruz” dedi.

Takım olarak morallerinin yüksek olduğunu ve Halide Edip Adıvar maçını geride bıraktıklarını sözlerine ekleyen Ataman, “Biz şampiyonluğa inanan bir ekibiz. Tabi ki bu şampiyonluk süreci kolay olmayacak. Yomra maçının da bizim için zor maç olduğunu biliyoruz. Rakibimiz evinde iyi oynayan, mücadele eden bir ekip. Hava şartlarının da olumsuz olacağı bilgisini aldık. Ne olursa olsun Trabzon’a kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.