Manisa Büyükşehir’de şantiyeler kışa hazır

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 15:53, Güncelleme: 25.11.2016 - 15:53
 

Manisa Büyükşehir’de şantiyeler kışa hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimine hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşın ağır şartlarda ulaşımının aksamaması için çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi, şantiyelerinde de gerekli hazırlıkları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimine hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşın ağır şartlarda ulaşımının aksamaması için çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi, şantiyelerinde de gerekli hazırlıkları şimdiden yapıyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi kış şartlarına hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, yetkili personelle birlikte Salihli Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu. Yavaş yavaş kendini hissettiren kış mevsiminde oluşacak sorunları çözmek adına il genelinde bulunan şantiyelerdeki hazırlıkların devam ettiğini belirten Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Kış mevsimine artık yavaş yavaş giriyoruz. Kendini hissettirmeye başladı. Vatandaşımızın kış şartlarında oluşabilecek ulaşım problemlerine karşı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz de Salihli şantiyemizde incelemelerde bulunarak alınacak önlemler ve hazırlıklara dair yetkili personellerimizle istişarede bulunduk. Vatandaşımızın kış şartlarında herhangi bir sorun yaşamaması için biz Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimine hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşın ağır şartlarda ulaşımının aksamaması için çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi, şantiyelerinde de gerekli hazırlıkları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimine hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşın ağır şartlarda ulaşımının aksamaması için çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi, şantiyelerinde de gerekli hazırlıkları şimdiden yapıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi kış şartlarına hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, yetkili personelle birlikte Salihli Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu. Yavaş yavaş kendini hissettiren kış mevsiminde oluşacak sorunları çözmek adına il genelinde bulunan şantiyelerdeki hazırlıkların devam ettiğini belirten Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Kış mevsimine artık yavaş yavaş giriyoruz. Kendini hissettirmeye başladı. Vatandaşımızın kış şartlarında oluşabilecek ulaşım problemlerine karşı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz de Salihli şantiyemizde incelemelerde bulunarak alınacak önlemler ve hazırlıklara dair yetkili personellerimizle istişarede bulunduk. Vatandaşımızın kış şartlarında herhangi bir sorun yaşamaması için biz Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.