Manisa Büyükşehir’den engellilere ulaşım desteği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2017 - 17:18, Güncelleme: 24.07.2017 - 17:18
 

Manisa Büyükşehir’den engellilere ulaşım desteği

Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulundu.Sosyal belediyecilik adına çalışmaları...
Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulundu.Sosyal belediyecilik adına çalışmaları ile takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin ulaşım talebine duyarsız kalmadı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi derneğin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteği sağladı. Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ”45 engelli bireyimizin sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağladık. Bu anlamda düzenlenen bu gezide engelli bireylerimiz hem keyifli vakit geçirdiler, hem de farklı yerleri keşfettiler” dedi. Geziye katılan engelli bireyler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e sağladıkları ulaşım desteği nedeniyle teşekkür etti.
Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulundu.Sosyal belediyecilik adına çalışmaları...

Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulundu.

Sosyal belediyecilik adına çalışmaları ile takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin ulaşım talebine duyarsız kalmadı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi derneğin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteği sağladı. Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmasını amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ”45 engelli bireyimizin sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağladık. Bu anlamda düzenlenen bu gezide engelli bireylerimiz hem keyifli vakit geçirdiler, hem de farklı yerleri keşfettiler” dedi. Geziye katılan engelli bireyler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e sağladıkları ulaşım desteği nedeniyle teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.