Manisa Büyükşehir’den tam donanımlı ambulansla nakil hizmeti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2018 - 13:14, Güncelleme: 18.02.2018 - 13:14
 

Manisa Büyükşehir’den tam donanımlı ambulansla nakil hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesinde yaşayan Zehra Ferliol’u zor gününde yalnız bırakmayarak tedavisi süresince Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan ambulansı ile nakil hizmetini sağladı. Tedavisi devam eden...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesinde yaşayan Zehra Ferliol’u zor gününde yalnız bırakmayarak tedavisi süresince Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan ambulansı ile nakil hizmetini sağladı. Tedavisi devam eden Zehra Ferliol’u ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, 2017 yılı içerisinde bin 472 vatandaşa hasta nakil hizmeti verdiklerini belirtti.Sosyal projeleriyle Manisalı vatandaşların yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan hasta nakil ambulansı ile verdiği ücretsiz hizmet ile taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Barbaros Mahallesinde ikamet eden Zehra Ferliol’un sağlık kuruluşlarından evine, evinden sağlık kuruluşlarına nakil işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Tedavisi devam eden Zehra Ferliol’u ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, il sınırları içerisinde hasta nakil hizmeti verdiklerini vurgulayarak,” Özellikle acil olmayan ve rutin tedavileri devam eden hastalarımıza sağlık kuruluşlarından evine, evinden sağlık kuruluşlarına gitmekte zorluk çeken vatandaşlarımıza hasta nakil ambulansımızla ve personelimizle destek veriyoruz. Haftanın 7 günü sabah 8, gece 12 arası, 3 şoförümüz, hemşiremiz ve gerekirse taşıma personelimiz vatandaşlarımızın hizmetinde. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla hayata geçirdiğimiz ambulans programımızda 2017 yılında bin 472 vatandaşımıza hasta nakil hizmeti verdik. İnşallah bunu 2018 yılında daha büyüterek devam edeceğiz” dedi.Bir telefon kadar yakınManisa Büyükşehir Belediyesinden hasta nakil ambulansı hizmeti alan Zehra Ferliol’un kızı Semra Büyük, memnuniyetini paylaşarak, ”Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Aradığımız zaman Manisa Büyükşehir Belediyesinin hasta nakil ambulansı yardımımıza geliyor” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesinde yaşayan Zehra Ferliol’u zor gününde yalnız bırakmayarak tedavisi süresince Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan ambulansı ile nakil hizmetini sağladı. Tedavisi devam eden...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesinde yaşayan Zehra Ferliol’u zor gününde yalnız bırakmayarak tedavisi süresince Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan ambulansı ile nakil hizmetini sağladı. Tedavisi devam eden Zehra Ferliol’u ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, 2017 yılı içerisinde bin 472 vatandaşa hasta nakil hizmeti verdiklerini belirtti.

Sosyal projeleriyle Manisalı vatandaşların yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı normlarına uygun olarak donatılan hasta nakil ambulansı ile verdiği ücretsiz hizmet ile taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Barbaros Mahallesinde ikamet eden Zehra Ferliol’un sağlık kuruluşlarından evine, evinden sağlık kuruluşlarına nakil işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Tedavisi devam eden Zehra Ferliol’u ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, il sınırları içerisinde hasta nakil hizmeti verdiklerini vurgulayarak,” Özellikle acil olmayan ve rutin tedavileri devam eden hastalarımıza sağlık kuruluşlarından evine, evinden sağlık kuruluşlarına gitmekte zorluk çeken vatandaşlarımıza hasta nakil ambulansımızla ve personelimizle destek veriyoruz. Haftanın 7 günü sabah 8, gece 12 arası, 3 şoförümüz, hemşiremiz ve gerekirse taşıma personelimiz vatandaşlarımızın hizmetinde. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla hayata geçirdiğimiz ambulans programımızda 2017 yılında bin 472 vatandaşımıza hasta nakil hizmeti verdik. İnşallah bunu 2018 yılında daha büyüterek devam edeceğiz” dedi.

Bir telefon kadar yakın

Manisa Büyükşehir Belediyesinden hasta nakil ambulansı hizmeti alan Zehra Ferliol’un kızı Semra Büyük, memnuniyetini paylaşarak, ”Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Aradığımız zaman Manisa Büyükşehir Belediyesinin hasta nakil ambulansı yardımımıza geliyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.