Manisa Büyüşehir’den büyük başarı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 12:24, Güncelleme: 22.11.2016 - 12:24
 

Manisa Büyüşehir’den büyük başarı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme branşında düzenlenen Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor 68 madalya kazandı.Judo’dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde...
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme branşında düzenlenen Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor 68 madalya kazandı.Judo’dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde bir başarı da yüzme branşından geldi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular kazandığı başarılarla sporseverlerden tam not aldı. Turnuvada 2002-2007 doğumlu 20 sporcusuyla, Manisa’da ilk üç klasmanda en fazla sporcu yerleştirmeyi başaran kulüp olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 37 birincilik, 21 ikincilik ve 10 üçüncülük olmakla beraber müsabakalardan 68 madalya kazandı.Farklı branşlarda kazanılan başarılarla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün tam bir spor kulübü görüntüsü sergilediğini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, "Manisa İli Şenlik Müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek bizleri mutlu eden sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme branşında düzenlenen Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor 68 madalya kazandı.Judo’dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde...
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme branşında düzenlenen Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor 68 madalya kazandı.
Judo’dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde bir başarı da yüzme branşından geldi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular kazandığı başarılarla sporseverlerden tam not aldı. Turnuvada 2002-2007 doğumlu 20 sporcusuyla, Manisa’da ilk üç klasmanda en fazla sporcu yerleştirmeyi başaran kulüp olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 37 birincilik, 21 ikincilik ve 10 üçüncülük olmakla beraber müsabakalardan 68 madalya kazandı.
Farklı branşlarda kazanılan başarılarla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün tam bir spor kulübü görüntüsü sergilediğini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, "Manisa İli Şenlik Müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek bizleri mutlu eden sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.