Manisa Denetimli Serbestlik’ten Çanakkale gezisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 11:26, Güncelleme: 21.11.2016 - 11:26
 

Manisa Denetimli Serbestlik’ten Çanakkale gezisi

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlediği ‘Hayata Yeniden’ projesi kapsamında...
Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlediği ‘Hayata Yeniden’ projesi kapsamında Çanakkale gezisi düzenlendi.Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü daha sosyal ve kendini ifade edebilen bireyler yetişmesine katkıda bulunmak, ceza infaz kurumu geçmişi olan kişilerin topluma uyum süreçlerini hızlandırmak, böylelikle de suçun tekrarının önüne geçebilmek amacı ile infaz sistemi içerisinde yenilikçi yöntemlerle gelişmeye ve çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bir taraftan kurumda gerek kendi uzmanları tarafından gerçekleştirilen bireysel görüşmeler, grup çalışmaları, seminer ve konferanslar gerekse de müdürlüğe gelen kişilerin değerlendirme analizi neticesinde beliren ihtiyaçları karşılayabilecek kurumlardan aldığı seminer ve konferanslara ek olarak ’Hayata Yeniden’ projesini de hayata geçirdi. Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa ‘Hayata Yeniden’ projesi hazırladı.Proje kapsamında ilk olarak 17 Kasım’da milli mücadele ateşinin yakıldığı Çanakkale ili ve Çanakkale Şehitliği gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar çok fazla etkilendiklerini, ilk fırsatta aileleri ile beraber tekrar gelerek ziyaret etmek istediklerini belirtirken, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile katkıda bulunan tüm kurumlara teşekkür etti. Katılımcılar ayrıca bu tip organizasyonların sürekli olarak yapılmasını da talep etti.
Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlediği ‘Hayata Yeniden’ projesi kapsamında...
Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa düzenlediği ‘Hayata Yeniden’ projesi kapsamında Çanakkale gezisi düzenlendi.
Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü daha sosyal ve kendini ifade edebilen bireyler yetişmesine katkıda bulunmak, ceza infaz kurumu geçmişi olan kişilerin topluma uyum süreçlerini hızlandırmak, böylelikle de suçun tekrarının önüne geçebilmek amacı ile infaz sistemi içerisinde yenilikçi yöntemlerle gelişmeye ve çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bir taraftan kurumda gerek kendi uzmanları tarafından gerçekleştirilen bireysel görüşmeler, grup çalışmaları, seminer ve konferanslar gerekse de müdürlüğe gelen kişilerin değerlendirme analizi neticesinde beliren ihtiyaçları karşılayabilecek kurumlardan aldığı seminer ve konferanslara ek olarak ’Hayata Yeniden’ projesini de hayata geçirdi. Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ortaklaşa ‘Hayata Yeniden’ projesi hazırladı.
Proje kapsamında ilk olarak 17 Kasım’da milli mücadele ateşinin yakıldığı Çanakkale ili ve Çanakkale Şehitliği gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar çok fazla etkilendiklerini, ilk fırsatta aileleri ile beraber tekrar gelerek ziyaret etmek istediklerini belirtirken, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile katkıda bulunan tüm kurumlara teşekkür etti. Katılımcılar ayrıca bu tip organizasyonların sürekli olarak yapılmasını da talep etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.