Manisa FK’da Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 15:18, Güncelleme: 11.08.2020 - 15:18
 

Manisa FK’da Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

TFF 2. LİG TAKIMLARINDAN MANİSA FUTBOL KULÜBÜNDE TEKNİK DİREKTÖR CİHAT ARSLAN İLE YOLLAR AYRILDI.
TFF 2. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübünde teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı. Manisa Futbol Kulübündeki görevinden ayrılan teknik direktör Cihat Arslan, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, başkan vekili Engin Anlı ve CEO Levent Devrim ile bir araya geldi. Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı, teknik direktör Cihat Arslan’a teşekkür ederek, kulübün ürünlerinin yer aldığı hediye paketi takdim etti.
TFF 2. LİG TAKIMLARINDAN MANİSA FUTBOL KULÜBÜNDE TEKNİK DİREKTÖR CİHAT ARSLAN İLE YOLLAR AYRILDI.

TFF 2. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübünde teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı.

Manisa Futbol Kulübündeki görevinden ayrılan teknik direktör Cihat Arslan, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, başkan vekili Engin Anlı ve CEO Levent Devrim ile bir araya geldi. Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı, teknik direktör Cihat Arslan’a teşekkür ederek, kulübün ürünlerinin yer aldığı hediye paketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.