Manisa sis etkili oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2019 - 12:06, Güncelleme: 17.12.2019 - 12:06
 

Manisa sis etkili oldu

Manisa’da Son Bir Haftadır Gece Saatlerinde Başlayarak Öğle Saatlerine Kadar Etkisini Sürdüren Sis, Hayatı Olumsuz Etkiledi.
Manisa’da son bir haftadır gece saatlerinde başlayarak öğle saatlerine kadar etkisini sürdüren sis, hayatı olumsuz etkiledi. Manisa’da sis hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle son bir haftadır gece saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar etkisini devam ettiren sis nedeniyle Manisa’da görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düştü. Görüş mesafesinin düşmesi sebebiyle hem yayalar hem de araç sürücüleri zor anlar yaşarken, kent adeta sise teslim oldu.
Manisa’da Son Bir Haftadır Gece Saatlerinde Başlayarak Öğle Saatlerine Kadar Etkisini Sürdüren Sis, Hayatı Olumsuz Etkiledi.

Manisa’da son bir haftadır gece saatlerinde başlayarak öğle saatlerine kadar etkisini sürdüren sis, hayatı olumsuz etkiledi.

Manisa’da sis hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle son bir haftadır gece saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar etkisini devam ettiren sis nedeniyle Manisa’da görüş mesafesi 20-30 metreye kadar düştü. Görüş mesafesinin düşmesi sebebiyle hem yayalar hem de araç sürücüleri zor anlar yaşarken, kent adeta sise teslim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.