Manisa Tarım Fuarı sektöre can suyu oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2020 - 14:22, Güncelleme: 09.11.2020 - 14:22
 

Manisa Tarım Fuarı sektöre can suyu oldu

TEKNO TARIM MANİSA 14. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA FİRMALAR İLE ÜRETİCİLERİ BULUŞTURDU. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUAR MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN FUAR, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. ÇOK SAYIDA TARIMSAL EKİPMAN VE MAKİNENİN SATILDIĞI FUAR SEKTÖR TEMSİLCİLERİ VE ÜRETİCİLERİ MEMNUN ETTİ.
Tekno Tarım Manisa 14. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da firmalar ile üreticileri buluşturdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, büyük ilgi gördü. Çok sayıda tarımsal ekipman ve makinenin satıldığı fuar sektör temsilcileri ve üreticileri memnun etti. Manisa Tarım Fuarı sona erdi. SNS Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Tekno Tarım Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda tarım üreticileriyle firmalar buluşma imkanı buldu. Tarım şehri olan Manisa’nın geleneksel etkinliğine dönüşen fuarda sektörün önemli firmaları son teknoloji ekipman, makine ve ürünleri tanıtma şansı buldu. Türkiye’nin birçok ilinden 100’ü aşkın firma ve markanın yer aldığı fuarda, üreticilere özel indirimlerin yanı sıra kredi desteği de sunuldu. Dört gün süren fuara üreticiler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tarımsal ürünlerin yanı sıra hayvancılık sektörünü temsilen de birçok marka ve firmanın yer aldığı fuarı siyasi partilerin temsilcileri ve bürokratlar da ziyaret ederek üreticilerle buluştu. Firmalar ve üreticiler bu yıl 14.kez gerçekleştirilen fuardan memnun ayrıldı.
TEKNO TARIM MANİSA 14. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA FİRMALAR İLE ÜRETİCİLERİ BULUŞTURDU. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUAR MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN FUAR, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. ÇOK SAYIDA TARIMSAL EKİPMAN VE MAKİNENİN SATILDIĞI FUAR SEKTÖR TEMSİLCİLERİ VE ÜRETİCİLERİ MEMNUN ETTİ.

Tekno Tarım Manisa 14. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da firmalar ile üreticileri buluşturdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, büyük ilgi gördü. Çok sayıda tarımsal ekipman ve makinenin satıldığı fuar sektör temsilcileri ve üreticileri memnun etti.

Manisa Tarım Fuarı sona erdi. SNS Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Tekno Tarım Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda tarım üreticileriyle firmalar buluşma imkanı buldu. Tarım şehri olan Manisa’nın geleneksel etkinliğine dönüşen fuarda sektörün önemli firmaları son teknoloji ekipman, makine ve ürünleri tanıtma şansı buldu. Türkiye’nin birçok ilinden 100’ü aşkın firma ve markanın yer aldığı fuarda, üreticilere özel indirimlerin yanı sıra kredi desteği de sunuldu.

Dört gün süren fuara üreticiler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tarımsal ürünlerin yanı sıra hayvancılık sektörünü temsilen de birçok marka ve firmanın yer aldığı fuarı siyasi partilerin temsilcileri ve bürokratlar da ziyaret ederek üreticilerle buluştu.

Firmalar ve üreticiler bu yıl 14.kez gerçekleştirilen fuardan memnun ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.