Manisa TSO’dan Başkan Çerçi’ye tebrik ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 10:19, Güncelleme: 19.04.2019 - 10:19
 

Manisa TSO’dan Başkan Çerçi’ye tebrik ziyareti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO...
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Ali Karanfilci, Galip Berk, Mehmet Ali Altınkuş ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında tebrik ziyaretinde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinde Yunusemre halkının oylarıyla bir dönem daha Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çerçi’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, "Bizler kurum olarak her zaman şehrimizin geleceğine katkı sağlamanın en önemli yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguluyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren de hep ben değil, biz sloganıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bununda karşılığını yaptığımız projeler ile alıyoruz. Yunusemre Belediyemizle de yeni dönem de sıkı bir iş birliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Çünkü şehrimize yapılacak, özellikle Yunusemre ilçemizde yapılacak çok büyük işlerin olduğunun bilincindeyiz. Bizler taşın altına elimizi koymaya hazırız" dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yeni dönemde yapacağı projeler hakkında Manisa TSO heyetine bilgiler verdi. Başkan Çerçi, yeni dönemde Yunusemre ilçesine Cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz projeyi kazandıracaklarını söyledi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Meclis Başkanı Ümit Türek, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Saadettin Gezgin, Ali Karanfilci, Galip Berk, Mehmet Ali Altınkuş ve Genel Sekreter Filiz Kavaklı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında tebrik ziyaretinde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinde Yunusemre halkının oylarıyla bir dönem daha Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çerçi’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, "Bizler kurum olarak her zaman şehrimizin geleceğine katkı sağlamanın en önemli yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguluyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren de hep ben değil, biz sloganıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bununda karşılığını yaptığımız projeler ile alıyoruz. Yunusemre Belediyemizle de yeni dönem de sıkı bir iş birliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Çünkü şehrimize yapılacak, özellikle Yunusemre ilçemizde yapılacak çok büyük işlerin olduğunun bilincindeyiz. Bizler taşın altına elimizi koymaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yeni dönemde yapacağı projeler hakkında Manisa TSO heyetine bilgiler verdi. Başkan Çerçi, yeni dönemde Yunusemre ilçesine Cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz projeyi kazandıracaklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.