Manisa’da 11 kilometrelik grup yolunda asfalt uygulaması başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2020 - 15:00, Güncelleme: 05.07.2020 - 15:00
 

Manisa’da 11 kilometrelik grup yolunda asfalt uygulaması başladı

YENİ ASFALT SEZONUNA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANAN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAHA ÖNCE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ 11 KİLOMETRELİK AKKOCALI, KURTULMUŞ, KOBAŞDERE VE BAŞLAMIŞ GRUP YOLUNDA SATHİ KAPLAMA UYGULAMASINA BAŞLADI.
Yeni asfalt sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi daha önce altyapı çalışmalarını gerçekleştirdiği 11 kilometrelik Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış grup yolunda sathi kaplama uygulamasına başladı. 2020 yılı asfalt sezonu için var gücüyle çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Asfalt sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Akhisar’a bağlı Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış mahallelerinin yoğun olarak kullandığı 11 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama uygulamasına başladı. Tüm teknik ekipmanları ile asfalt çalışmasını başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, güçlü ekipmanlarıyla yolun koşullarının gerektirdiği şekilde asfalt uygulamasını gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmayla yolun 5 kilometrelik bölümünde asfalt uygulaması tamamlandı. Yol Şube Müdürü Serdinç Bulut, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiye Sorumlusu Murat İpek, Akkocalı, Kurtulmuş ve Kobaşdere Mahalle Muhtarları ile birlikte asfalt çalışmalarını inceledi. 11 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarının başlaması mahalle muhtarları ve vatandaşları oldukça memnun etti.
YENİ ASFALT SEZONUNA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANAN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAHA ÖNCE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ 11 KİLOMETRELİK AKKOCALI, KURTULMUŞ, KOBAŞDERE VE BAŞLAMIŞ GRUP YOLUNDA SATHİ KAPLAMA UYGULAMASINA BAŞLADI.

Yeni asfalt sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi daha önce altyapı çalışmalarını gerçekleştirdiği 11 kilometrelik Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış grup yolunda sathi kaplama uygulamasına başladı.

2020 yılı asfalt sezonu için var gücüyle çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Asfalt sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Akhisar’a bağlı Akkocalı, Kurtulmuş, Kobaşdere ve Başlamış mahallelerinin yoğun olarak kullandığı 11 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama uygulamasına başladı. Tüm teknik ekipmanları ile asfalt çalışmasını başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, güçlü ekipmanlarıyla yolun koşullarının gerektirdiği şekilde asfalt uygulamasını gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmayla yolun 5 kilometrelik bölümünde asfalt uygulaması tamamlandı. Yol Şube Müdürü Serdinç Bulut, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiye Sorumlusu Murat İpek, Akkocalı, Kurtulmuş ve Kobaşdere Mahalle Muhtarları ile birlikte asfalt çalışmalarını inceledi.

11 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarının başlaması mahalle muhtarları ve vatandaşları oldukça memnun etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.