Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 15:23, Güncelleme: 14.07.2017 - 15:23
 

Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit

Manisa’da 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı.Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı. Hatuniye...
Manisa’da 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı.Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı. Hatuniye Camii’nde düzenlenen programda Manisa’da 2 bin 350 hatmin duası olmak üzere Türkiye geneli okunan 100 bin hatmin duası yapıldı. Yapılan hatim duasının ardından vatandaşlara Vali Güvençer ve beraberindekilere pilav ve ayran ikram edildi.Cuma Namazına müteakip düzenlenen programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Garnizon Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Manisa’da 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı.Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı. Hatuniye...

Manisa’da 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz darbe gecesi şehit olan 249 kişi için okunan hatimlerin duası yapıldı. Hatuniye Camii’nde düzenlenen programda Manisa’da 2 bin 350 hatmin duası olmak üzere Türkiye geneli okunan 100 bin hatmin duası yapıldı. Yapılan hatim duasının ardından vatandaşlara Vali Güvençer ve beraberindekilere pilav ve ayran ikram edildi.

Cuma Namazına müteakip düzenlenen programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Garnizon Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.