Manisa’da 38 bin adet ızgara temizlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2019 - 14:51, Güncelleme: 27.01.2019 - 14:51
 

Manisa’da 38 bin adet ızgara temizlendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirdi.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmur suyu ızgaralarında düzenli olarak...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirdi.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmur suyu ızgaralarında düzenli olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile birlikte 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Tıkanık olduğu tespit edilen ızgaralarda gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamasının da önüne geçildi.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yağmur sularının sağlıklı bir şekilde taşınması için temizlik çalışmalarını aksatmadan devam ettiklerini belirterek, “Yağmur suyu ızgaralarının tıkanması yağışlı havalarda sokaklarda su birikintilerine neden oluyor. Vatandaşlarımız tarafından bizlere gelen talep ve şikayetleri en kısa sürede değerlendirmeye alarak ekiplerimizi o noktaya gönderiyoruz. Bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması yaptık. Bu konuda düzenli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak, vatandaşlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Yere atılan her çöp ızgaraların tıkanmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirdi.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmur suyu ızgaralarında düzenli olarak...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmur suyu ızgaralarında düzenli olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile birlikte 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Tıkanık olduğu tespit edilen ızgaralarda gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamasının da önüne geçildi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yağmur sularının sağlıklı bir şekilde taşınması için temizlik çalışmalarını aksatmadan devam ettiklerini belirterek, “Yağmur suyu ızgaralarının tıkanması yağışlı havalarda sokaklarda su birikintilerine neden oluyor. Vatandaşlarımız tarafından bizlere gelen talep ve şikayetleri en kısa sürede değerlendirmeye alarak ekiplerimizi o noktaya gönderiyoruz. Bugüne kadar 38 bin adet yağmur suyu ızgarasında temizlik çalışması yaptık. Bu konuda düzenli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak, vatandaşlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Yere atılan her çöp ızgaraların tıkanmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.